1. çok eften püften olduğundan şu an akıllara gelmeyendir.
  2. 11-12 yaşlarında harry potter'ın sırlar odası'yla ilgili bi soruyu bilip t-shirt kazanmıştım,ondan başka da yok.
    eale
  3. ortaokul ve lisede futbol takımı kaptanıydım. hakemle maç başında yazı tura atma kısmına kadar eğlenceliydi sonrasında rakiplerin eğlencesi başlıyordu. onca yıl hiçbir resmi maçta galibiyet görmedim.

    bir de atletizm maceram var, bildiğin yarışa katıldım atlet olarak. orda da takım kaptanıydım ama bizim beden eğitimi hocası stratejileri belirliyordu. aslında bu sefer belli bi iddiamız vardı genelde meslek lisesi hayvanlarına göre naif insanlardan oluştuğu için bizim takımlar mağlubiyete uğruyordu. fakat atletizmde doğrudan bir mücadele olmadığından umutluydum. neyse bizim hoca geldi strateji açıklıyor dedi ki; biz en başta yavaş yavaş gideceğiz, sonra herkes yorulunca biz hızlanacağız. mantıklı geldi. neyse çıktık parkura herkes aldı yürüdü. biz de işte sohbet muhabbet hebele hübele hafif tempoda takılıyoruz. derken önümüzde kimse görünmemeye başladı. hoca da biz hızlanana kadar bizle geliyor. dedim hocam hızlansak mı acaba kimse kalmadı adamlar gitti. hoca baktı kimse görünmüyor. koşalım bari deyip hızlandık fakat millet yarışı bitirmişti. sonuncu olduk. yine de önemli olan yarışı bitirmekti.

    bir de masa tenisi turnuvasında artistik butterfly raketlerimiz ve janjanlı spor ayakkabılarımızla bilmem nerenin ilçesindeki yurttan gelen, yakup kadri'nin yaban kitabındaki ismail'i andıran tahta raketli tıfıllara fena şekilde tokatlanmamız durumu var da orada bir başarı öğesi bulamadım.
    abi
  4. 12 saat aralıksız (rakı ve bira) içip eve yürüyerek dönebilmek.

    evet karaciğerim de bu başarı karşısında çok mutlu.
  5. ağzımda kiraz sapı düğümleyebiliyorum.
  6. eften midir püften midir bilmem başarı mı orası da size kalmış ama bu sene kampta uzungöl'den tam 6 saat yaylaya yürümüştüm zig zaglı yollar bir saatten sonra dikine tırmandık falan düşün 6 saat yukarı yürüyorsun yaklaşık 14-15 km
  7. bugün cumartesi ve ben evde değilim
  8. ayaktayken belimi geriye doğru esneterek kafamı bacaklarımın arasından geçirebilmem,
    yerde makas ve kartal şeklinde bacaklarımı yana acabilmem,
    havada dönüp uçan tekmeler atabilmem.
  9. 2009 polis haftası resim ödülü... ödüle de abim çöktüydü. şorolo :i
  10. hugo ve tolga abi'de haftanın birinciliği.

    eften püften de olsa okulda bir havam olmuştu ^:swh^
    jimi