1. yakın olmak istediklerimden isteğimle aynı şiddette el etek çekmem.
    ve beni ittiğini düşündüğüm,düşünmek istediğim belki, her şeye ve herkese doğru aynı hızla çekilmem.
    işin kilit noktası da şu ki bunları irademle mi yapıyorum yoksa hayatıma egemen olan genel bir üşengeç ve takıntılı olma durumu yüzünden otomata mı dönüştüm bi fikrim yok.
    benden trajedi karakteri çıkardı,tarih gözden kaçırdı.
  2. insanları yemeklere benzetme gibi bir huyum var.geçen yolda bir brokoli,yaninda domates çaprazinda zeytinli açma en sonda da lahmacunlarla beraber bir lokma tatlisi gördüm.

    hayal ürünü,kendimce benzetmeler kimseleri eleştirmek adına değil ^^
  3. hayatımı değiştirecek kararları birden verebiliyorum?
  4. youser’ların hiç de garip olmayan huylarıdır :(
  5. sürekli tırnağımın arasında kağıtla oynamak. yanımda kağıt yoksa, t short kenarı, atlet yüzü, en güzeli de peçete.
  6. kimsenin solunda yürüyemem.
    mesut
  7. -portakal ya da yumurta gibi yiyecekleri başkası soyup verirse yiyemiyorum, pis geliyor.
    -hatırlamak istemediğim çünkü hatırlayınca tekrarlamaya başladığım bir cümle öbeği vardı, tam 6 sene boyunca beynimde onu tekrarlayıp durdum, sürekli.. neyseki şimdi atlattım :d
    -mesela sağ elimle bir yere dokunduysam, sol elimle de dokunmak zorundayım. hatta merdiven korkuluklarını iki elimle tutup, yan yan iniyorum ya da hiç tutmuyorum ki insanlar o korkunç tabloyu görmesinler. ağırlığımı sol 5 dk ayağıma verdiysem, 5 dk de sağ ayağıma yükleniyorum. garip bir adalet duygum var.
  8. bu eylemi ben gerçekleştirmiyorum, tanıdığım garip bir insanın huyu. yine de paylaşmak isterim.

    bu garip arkadaş odasından çıkmadan önce 17 kez odanın ışığını kapatıp açıyor yoksa kötü bir şey olacağını düşünüyor.

    aynı arkadaş arabanın bagajını da 3 kez açıp kapatmadan arabanın yanından ayrılamıyordu.

    yine aynı arkadaş 2013 ygs-lys sınavlarında bir matematik sorusunda doğru cevabı bulmasına rağmen 5 seçenekten sadece biri asal sayı barındırdığı için onu işaretlemiştir.

    garip arkadaşlarım var, çok garip...
  9. sürekli kriminal belgesel ve programlar izliyorum. bütün gün evin içinde dış ses şeklinde bir cinayet anlatılıyor. tanıyanlar en iyi ihtimalle manyak olduğumu, en kötü ihtimalle mükemmel cinayeti planlamaya çalıştığımı sanıyor.
  10. spoilerları okumak.

    merak ettiğim şeyle ilgili bir yorum mu var. normal insanların %99.9'u napar spoiler kısmını okumadan geçer dimi. yorumu okuyorum. sonra o koskocaman spoiler uyarısını görüyorum üstelik de kapalı açmasam göremem. napıyorum gidip itinayla spoiler kısmını açıyorum.yine durmuyorum. spoilerı okuyorum. sonra ne mi yapıyorum. zihnimde spoilerı tekrarlıyorum. unutmamaya çalışıyorum sanki.bunu kendime niye yapıyorum hiç bilmiyorum.