1. ya ben balık hafızalıyım yada benim bilgisayarda değişsen bişey yok.
  2. videoların başında 5 saniye içinde reklamı geçebilirsiniz diyor ama o 5 saniye içinde tıklama tuşu aktif değil, 5 saniye sonra geçebilirsiniz yazmak çok mu zor acaba?
  3. abblock plus kullanarak reklamlarından kurtulup rahatça kullanabilirsiniz.

    google-->adblock plus eklentisi-->dowload-->aktif et
  4. biraz sapıttı, yani epey sapıttı. otomatik oynatma açıktı ve nasıl başardıysa hemen hemen loopa aldığı ve sabah 8'den beri çaldığı şarkılardan, çizgi film eşliğinde ingilizce çocuk şarkılarına geçti.

    3-5 tanesini dinledim, fena değillerdi.^:swh^
  5. adblock darkside'dadır ublock origin tavsiyedir. hem daha az yoruyor.
  6. damardan bağlayın, ömrümü içersinde geçirebilirim.
  7. başka işlerle uğraşıyordum, tam olarak dikkat edemedim. fark eder fark etmez ilk fırsatta göz ucuyla bakıp bir sonra ki şarkıya geçtim. isim veremeyeceğim çünkü şimdi de ne bulabiliyorum ne de hatırlayabiliyorum.

    benim hazırladığım bir mix değil, hazır bir şey. haftada 1-2 gün hemen hemen tüm gün dinlediğim balmorhea mix'inin arasına 2010 lu yıllarda çıkan erkek popçulardan biri karışmış. bir kadına sanki o kadın o an karşısındaymış gibi hem ne kadar yüce, temiz ve büyük bir sevgisi olduğunu anlatan hem de atar gider yapanlardan biri.

    youtube gittikçe ilginçleşiyor.

    ekleme: aha şimdi de oğuzhan koç - küsme aşka sizdi araya. bu sefer şarki ve şarkici adina iyice baktim.
  8. son zamanlarda dikkatimi çeken bir şeyden bahsetmek istiyorum. bilgi veren, bir şeyleri inceleyen veya sıkıcı komedi şeylerinin modasının geçtiğini görüyorum. yeni moda anlamlı ve genelde sakinleştirici müzikleri güzel kapak fotoğraflarıyla yayınlayıp açıklama kısmına da tasavvufi-felsefi-edebi şeylerin karışımından oluşan bir yazı yazıp, vurucu bir alıntıyla bitirip paylaşmak. bundan rahatsız değilim sonuçta değişim güzeldir.
  9. son günlerde televizyon dünyasının ele geçirdiği sosyal mecra. üstelik rtük’ün artık youtube üzerinde de denetleme yapacağı konuşuluyor. trendler sekmesi desen bütün dizilerin parayı verip kendilerini ön plana çıkarmasıyla dolmuş. ve youtube içerik üreten ile değil kimin daha çok para kazandırdığıyla ilgilendiğinden iyice saçma bir hâl aldı. televizyon izlemek istesek açar izleriz, televizyonu youtube’a taşımak da şov bence.
  10. algoritmasını bozdular bunun. kendi haline bırakınca sürekli aynı 5-6 şarkıyı çalıyor.
    abi