1. beter olun demekten kendimi alamadigim yayinimsi.yillardir iktidarla birlikteyken aniden hangi pastayi bolusemediniz de boyle oldu diye merak ettigim yapi.
    (bkz: evlerine atesler salsin)
  2. dün kol kola olanların bugün karşı karşıya geldiği savaşın son muhabere alanı. hayat neyi getirir neyi götürür cidden muamma...
  3. vaktiyle recep tayyip erdoğan tarafından şu videoda güzellemeler yapılıp ateşte açan çiçek olarak tanımlanmış örgüt materyali.
  4. eline alıp bir kere bile sayfalarını karıştırmayanların yorumlarını, yayın politikalarını, yayın politikasındaki değişiklikleri falan bir kenara bırakırsak, gazete gibi gazeteydi. sayfalarca makale olan tek yayın organıydı. görüşüne katılırsın katılmazsın o ayrı. en azından kendi görüşlerinin propagandasını yazı yoluyla yapmanın güzel örneklerinden biriydi. bir dönem "sağın cumhuriyeti" nitelemesinin yapıldığını da duymuştum.
  5. müstehaktır diyenlere "şşt çok ayıp, sonuçta ortada hukuksuzluk var, bugün zaman'a yarın sana bana" diyen arkadaşlar hangi kitleden sesleniyor bilemedim. sana bana olan oldu diye hatırlıyorum ben çünkü.
  6. çok kısa bir süre içinde kapısına kilit vurulacak basın yayın organı.