1. bence tercih meselesi ya yanlızlığı seviyodur çünkü önceden aşk acısı çekmiştir aynı şeyleri yaşamaktan korkuyordur yada aynı zekada bir erkek bulamıyordur elitist bir yönü vardır.
  2. zeki bir kadın yalnız olmaz. bence net bir şey bu. yeri geldiğinde fiziksel görüntüden daha seksi olabilir zekilik. konuşmasını bilen, yaptığı çıkarımlarla karşısındakini etkileyebilen bir kadının çok da güzel olmasına gerek yok bence. eli yüzü düzgün olsun yeter ^::d^ ne güzel kızlar var ağzını açıp da bir şey söylemesin diye düşünüyor insan.

    kısacası yanlış önermedir.
    jimi
  3. neden bu kabız kategorize edimler peşindeyiz anlayamıyorum. bir olayın/durumun yanlışlanabilirlik ilkesini batırıyoruz hep. olayın feminizmle alakasını da bir yana koyuyorum ama patetik bir her şeyden anlam çıkararak bir yere varma istenci görüyorum. karamsar ve melankolik çıkarımları çok seviyoruz halk olarak. genelde ibaresi ekleyerek haklı duruma geçilmez.
    sezgi
  4. bi testosteron hormonuyla büyüsü bozulacak durum.
  5. yalnızlığın zeka ile uzaktan yakından zerre alakası yoktur. yalnızlığı yalnızca yalnızlar bilir ve kendisini geliştirmekten başka yapacak bir şeyi de kalmaz. haliyle daha fazla düşünecek vakti vardır. bilgisi artar. bu kadar.
    yalnız kadın ya da erkek, lezzetli insan sınıfına giren canlılardır.
  6. yalnız kadınları teselli etmek için uydurulmuş yalan. zeki kadın istediğini çeker alır. ben zekiyim kimse beni anlamıyor diye mızmızlanmaz. yeterince zekiysen kendini anlatabilirsin. çevrem kötü diyorsan sen zaten çevrenden ibaretsin.
  7. bence büyük memeliyse yada ne bileyim taş gibiyse zeki olması sorun olmaz.
  8. zeki kadın vardı da biz mi yalnız bıraktık.

    fazla zeka yanlızlıktır. cinsiyeti olmaz. zeki kadınlar yeşillendirsin.