1. zülfiyare dokunanlar kısmını okuyunca bile gülüyorum. çok hoş olmuş isim.

    sınıfta herkes yüksek notlar alırken, dokunanda sıfır almış gibi bir duygu oluşturuyor. :)

    notlarıma gelirse, niye dokunduğumuzu buldum:

    - azıcık gırgırına bir şeyler yazarsan, ama burası ekşi mi canım, az ciddiyet diyen ketumlar

    - kendi bildiğin doğruları aktarırken, herkes seninle aynı mı düşünmek zorunda, lütfen özgürlük diyen fularlılar

    - trollüğün dibine vuranlar, onda haklılar, bu işi yapmak zordur düşüncesinde ki yazarlar; misal ben

    - son olarak; sadece benim düşüncem doğru diyen çok bilmiş yazarlar.

    bazen düşünceleriniz kendinize göre haklı bile olsa, bir başkası farklı bir bakış açısını çok güzel size anlatır. ona rağmen bu arkadaş egosuna yenik düşer. karşıt düşünce de olmasını gururuna yediremez. basar eksiyi.

    benim yorumlamam bu kadar. :)
    ozumm
  2. hala alışamadığım youreads geri bildirimi. beğenildiyse ne oluyorsa beğenilmediyse de o oluyor. kimin beğenip beğenmediğini bilmedikten sonra ne anlamı var ki?
  3. arada bir dokunduruyorlar üzülmemek lazım aga
  4. keyfine eksileyenler olunca güldürüyorlar.
    "hbo dizisi izlerken kanal logosu introsunda duygulanıp true detective beklemek"
    başlığı kime dokunabilir anlamış değilim.
  5. eskortla anımı anlatmışım hoop zülfiyare dokunmuş.

    ünlü düşünürden gelsin bu söz ; "sebebi neydi ki"
  6. benim zülfiyare dokunanlarım teker teker yok olmuş, öyleyse oğuz atay gibi sonradan anlaşıldım diye kendimi teselli edeyim. sevgiler youserlar. sevgiler.
  7. umut sarikaya'nin soyleyeceklerim var hk entrymin niye zulfiyare dokunanlar arasinda bulundugunu daha anlamis degilim...
  8. niye bu kadar içerlendigini anlamadığım durum. entryni beğenmez eksiler, daha önce yazdığın entryi beğenmez eksiler, nickini beğenmez eksiler, birisi tavuguna kışt der eksiler. siz zannediyor musunuz ki uzun uzun düşünüp de oyluyorlar. yok öyle birşey. takmayin fazla kafaniza. tek beğeniyle o listeden çıkan entryler var.
  9. 22 kez dokunmuş bulunduğum yer...

    güncelleme: 24 olmuş...
  10. prensip olarak zülfiyare dokunan yorumlarımı silmem. yazdıklarımın arkasındayım hatta beğenilmemek hoşuma bile gidiyor. insanların farklı düşüncelerde olduğunu hatırlayıp bu zenginlikten mutlu oluyorum. ama yok nickini beğenmedim, yok önceki yorumunu beğenmemiştim tarzı verilen eksiler hoş değil. biz burda okunmak için yazıyoruz. isterse tüm yorumlarım buraya dokunsun yeter ki okunayım, sesim birlerine ulaşsın.
    diğer bir prensibim ise burada elimden geldiğince yorumları okumak ve oylamak. her yorumu oylamaya çalışıyorum çünkü 'son oylananlar' listesinde bir yorumumu görmenin verdiği mutluluğu diğer youserlara vermek istiyorum.
    son olarak bu listedeki yorumlarını silen youser dostlarıma sesleniyorum:
    bırakın insanlar beğenmesinler yazdıklarınızı ama lütfen silmeyin onları. çok moralinizi bozarsa atın mesaj beğeneyim onları yeter ki yorumlar silinmesin ^:swh^