1. yer: suudi arabistan
    akşam iş çıkışı otelin yakınındaki, tabelasından pideci gibi biyer olduğu anlaşılan dükkana girilir. içerde 2 tane pakistanlı tipli herif çalışmaktadır. kapıya yakın olanıyla sipariş çilesi başlar:

    - selamin aleykum
    + aleykum selam ve rahmetullahi ve berakatuhu..ehlen ve sehlen.
    - habibi do you know english?
    + mafi malum inglişş. (diğer elemanı çağırır) muhammaaad muhaammaaad.
    +(yeni eleman) welkam sör(?!)(sir ne arar la pidecide) what yu eat?
    - (tatil beldesi apaçisi ingilizcesi konuşan elemana dert anlatılır, sipariş bir şekilde elle kolla cheese ile tomato ile bitirilir, ardından meraktan ülkesi sorulur) hey friend, where are you from ?
    + ay em fırom türkiiy.
    - hahaha harbi mi lan. amma uğraştırdınız yahu arkadaş şuraya bi türk bayrağı felan asamadınız mı ? 10 dakka dert anlattırıyorsunuz.
    + ne diirsen yahu abi sen de türksün müdür?
    - lan arap olmadığımız belli değil mi? ( evet, zaten arap olmayan herkes türktür. 1.90ın üzerinde boyu olsa ve gözleri renkli olsa dahi. olayın tamamı zaten saçmalıktan ibaret :) )
    + yahu abi senin de türk olduğuna bin şahit lazım tüvbeler olası alamanlara amerigalılara benzirsün. hem sen de karşındaki televizyona bakmiyürsün ama hiç bahh kanal d oynüyür. heh heh he.
    -(kafa yukarı kaldırılır, arka sokaklarda hüsnü çoban can çekişmektedir). hüsnüyü de vurmuşlar demek hee, hiç mi hiçine. hiç mi hiçine.
    + yaho hemi de nasıl ki hiç mi hiçine. cık cıkk cıkk, adam polis maaşıyla kaç kişiye bakıyürdü çoluğuna çocuğuna yazuh oldu.

mesaj gönder