1. merhaba arkadaşlar
    ilk aşkim

    bundan 10 sene önce 18 yaşımda iken yurt dışında yaşayan gencecik daha aşkın ne olduğunu bilmeyen biriyim otobüsle eve giderken bir kaö durak sonra otobüse binen bir kız otobüsün orta kısmında ayakta duruyor ve ben gözlerimi ondan ayıramayan aklı durmuş hiç birşey düşünemeyen o an evreni unutan sadece o kıza odaklanan bir insandım taki o kız otobüsten inene dek indiğinde benim inmem gereken durağı çoktan geçtiğimi fark ettim ve aynı yerde indim onu takip edip evini öğrenmek istiyorum ama yapamam çünkü beni fark edipte benden korkarsa onu birdaha gmrdüğümde benden kaçacağını düşündüm. kız uzaklaştıktan sonra evime gitmem için yürümem gerekti çünkü geç saatte son otobüs dü ve ben çok mutlu bir şekilde 30 dakikadan fazla yürüdüm. aklım hep ondaydı onu tekrar görmeyi çok istiyordum.
    aradan bir hafta kadar geçti birgün teyzemin kızı ile bir cafede oturuyorduk ve bir anda o otobüsteki kız teyzemin kızına doğru gülümseyerek yürüyordu.
    hem şaşkın hemde çok mutluydum. ikisi tokalaştıktan sonra teyzemin kızı bizi tanıştırdı heyecandan terlemeye başlamıştım. biraz konuştular ve sonra neslihan yine gitti.
    teyzemin kızına sormak istiyorum herşeyi öğrenmek istiyorum neslihan hakkında ama sormaya çekiniyorum nedenini bilmiyorum. yine aradan 3 yada 4 gün geçmişti bir alışveriş merkezinde yine teyzemin kızına denk geldim. orda neslihan ı sordum ona hemen gülümseyerek çok güzel bir kız beğendin dimi dedi.
    bana bir haberi olduğunu söyledi onunla ilgili çok heyecanlandım nedir diye sordum. neslihan beni sormuş teyzemin kızı bircan'a benim hayatımda biri olup olmadığını sormuş. bunu duyduğum da dünyanın en mutlu insanı oldum diyebilirim ve bircan'a bizi mutlaka buluşturmasını söyledim.
    bir gün sonra bircan beni arayıp akşam cafede buluşuyoruz neslihan da geliyor dedi. ilk buluştuğumuz cafe nin ismi cafe antik hiç unutamam neslihan en sevdiği içecek redbull :) güzel vakit geçirdik.
    bir sonraki gün yalnız buluştuk artık bir kaç buluşmadan sonra neslihana hislerimi açıkladım.
    bana karşı boş olmadığını ve aynı hisleri taşıdığını söyledi müthiş bir mutluluk var içimde aşk mı bu acaba diye sordum kendime.
    aradan 2 hafta geçti neslihan ı eve bırakmak için otobüs durağında bekliyorduk bana birşey söylemesi gerektiğini söyledi.
    yarın onu istemeye gelecek olanlar var dedi ama istemediğini söyledi eski sevgilisiymiş onunla cinsel ilişkiye girmiş ve o çocuk neslihan a seni istemeye geleceğim beni kabul etmezsen ailene benimle birlikte olduğunu söyleyeceğim demiş.
    neslihan o an kalbime bir hançer sapladı canımı çok yakıyordu ama ondan vazgeçemezdim çünkü seviyordum onu bırakamazdım bana ihtiyacı vardı.
    onu evine kadar götürdüm ve ayrılmadan önce herşey düzelecek merak etme ben seni seviyorum ve bırakmayacağım herzaman yanında olacağım dedim.
    yukarı eve çıktığında ara sıra camdan bakmasını söyledim otobüsün tekrar gelmesine 45 dakika vardı ve neslihan yukarı çıkar çıkmaz müthiş bir yağmur yağmaya başladı üstüme düşen her bir damlası sanki yanan kalbimi söndürüyordu birden huzur doldu içim.
    neslihan cama gelmişti ve bana bakarak elini cama koyup beni yağmurda bıraktığı için üzgün olduğunu belli ediyordu. birden içeri koştu ve tekrar geldi aşağıya bir şemsiye ve havlu attı. :)
    ertesi gün evdeyim neslihanın telefonu kapalı ulaşamıyorum merakla bekliyorum içim içime sığmıyor dünya dar geliyor haber bekliyorum ama çıldırıyorum akşam saat 6 oldu ve bircan aradı bir yer söyledi ve hemen gel dedi.
    gittiğimde neslihan koşarak bana sarıldı ve ben sadece seninim dedi. allahım nasıl bir yük kalktı üzerimden dedim gözlerimden yaş gelmeye başladı çok mutluydum. neslihana nasıl olduğunu sordum sabah erkenden doktora gitmiş doktorla konuşmuş yalvarmış temiz kağıdı almış ve o çocuk tabiki ailesine bunu söylediğinde neslihan bu beni zaten tehdit etti o yüzden gittim doktora temiz kağıdı aldım diyerek herşeye son vermiş.
    aradan 4 ay geçti çok mutluyuz herşey çok güzel gidiyor neslihan ı evime götürdüm ilk defa. odamda uzanıyorduk ikimizde öpüşmeye başladık ve istesem sex yapabiliriz ama yapamadım benide o çocukla aynı keseye koymasından korktum herhalde dokunmadım neslihana.
    aradan yine bi kaç ay geçti ve neslihana bir akşam yarı saat 2 de restoranda buluşalım dedim anlaştık.
    karar aldım evlenme teklifi edeceğim.
    yüzükleri aldım ve restorant da bekliyorum saat 4 e kadar bekledim çok defa aradım ilk çaldığında meşgule atmıştı sonra da kapatmıştı telefonu.
    çok samimi olduğu bir arkadaşı vardı suzan onun yanına gittim durumu anlattım ve suzan bana neslihan seni hiç haketmiyor sen evlenme teklifi etmek için bekliyorsun ama o onu bir ara istemeye gelen çocuğun evinde şu anda dedi.
    ölmeden öldüğünü hissetmek öyle birşey olsa gerek yıkıldım ama inanmak istemiyorum. neslihan ı aradım akian tekrar cevap verdi konuşmamız gerektiğini söyledim suzanla beraber gittim neslihanın yanına önce ben gittim neden gelmediğini sordum, dayım fenalaştı hastaneye kaldırdık durumu kötü fazla duramam yine gidicem dedi hemen suzan ı aradım içeri gelmesini söyledim suzan geldi ve neslihana ona herşeyi söyledim o çocukla yine görüştüğünü biliyor dedi ve gitti suzan.
    neslihan a neden böyle birşey yaptığını sordum cevap vermedi sustu.
    ona son olarak şunu dedim seni okadar çok seviyorum ki sana kızamıyorum dudağını sonkez öptüm ve yolun açık olsun dedim gittim.
    şimdi evlenip boşanmış ve bir çocuğu var.
    ama neslihan böy bir insan olduğu için aşk'ı suçlayamam ben o aşkı bulacağım :)
    csr

mesaj gönder