1. * final countdown :milisaniyesine kadar belirlediğin, beklediğin tarihlere olan zamanı gösteren, geri sayım uygulaması.

    *yeni hayat : az bir meblağ ile klasik ama biraz daha sevimli sigara bırakma uygulamalarından biri, bıraktığından itibaren sağlık açısından değişimleri, maddi tasarrufunu vb. bilgileri sunuyor.

    *ipushups : şınav çekme programı, senin için haftalık program hazırlıyor.

    *radyokulesi : en başarılı bulduğum radyo uygulamalarından biri.

    *satırarası :güzel edebi paylaşımlar sunan uygulama.

    *güncel capslar : eğlenceli daha çok incicaps paylaşımı yapan uygulama.

    *booksiread : ücretli, okuduğunuz, okumak istediğiniz, ödünç verdiğiniz, ödünç aldığınız kitapları kapak fotoğrafları, eklediğiniz yorumlar, puan değerlendirmeniz ile kaydedebileceğiniz uygulama. youreads'deki kitap kanalı benzeri özellikler var.

    *ebooksearch : diğer kitap arama kanallarından da faydalanan kapsamlı e-book arama uygulaması.

    *enuygun :uçak bileti almak için son zamanlarda kullandığım başarılı uygulama

    *motionx-gps : düşük ücretli, ilgisi olanlar için çok faydalı bilgiler sunan gps uygulaması. (trafik için navigasyon özelliği yok dağ, bayır, arazi, haritacılık...)

    *ted :malum ted videolarını sunan uygulama.

    *lunasolaria :ayın dünya ile olan mesafesi (metrik olarak) ve ayın fazları ile görünümünü sunan uygulama.

    *chordbank :gitar akorlarını gösteren güzel bir uygulama.

    *tbmm :mecliste ne görüşülüyor, gündem, teklif ve tasarılar ne kısaca yasama faaliyetlerine ilişkin günceli takip edebileceğiniz resmi uygulama.

    *qoshe :en beğendim köşe yazıları uygulaması.

    *office lens : fotoğrafını çektiğiniz belge, evrak, resim ya da fotoğrafın özgün sınırlarını ve ölçüsünü algılayarak geri kalan kısımları ayıklayan müthiş bir uygulama.

    *kelime ezber : ücretli, ingilizce kelime ezberleme uygulaması. karikatürlerle kelimelerin aklında kalmasına yönelik görsel hafızaya da hitap edişi ile farklılaşıyor.

    *bundle: seçtiğiniz yerli, yabancı yayın organlarının öne çıkan haberlerini takip edebildiğiniz, tasarımı da güzel haber uygulaması.

mesaj gönder