• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (6.94)
the flash
geçmişinde büyük bir trajedi yaşamış barry allen, central city polis birimi’nde çalışan ve suçluların arkalarında bıraktıkları ipuçlarını toplayan bir adli laboratuvar asistanıdır. talihsiz bir yıldırım kazası yaşamasının ardından süper hız gücüne sahip olan barry, flash kimliğine bürünür ve kötü adamları adalete teslim etmeyi kendine görev edinir! cw kanalında yayınlanan arrow dizisinin spin-off'u olacak yapım; dc comics evreninin bilinen kahramanlarından, adalet birliği üyesi flash’ın gençliğini anlatacak.
  1. s 02 ep 22
    !---- spoiler ----!

    geçen bölüm için yaptığım yorumda henry allen karakterinin hikayede tutarsızlık yaptığı ve bir şekilde diziden çıkması gittiğini söylemiştim. nitekim doğru bir kararla dizinin geleceği için öldürdüler.
    lakin adama gider ayak bir love interest koymaları düşündürdü ve ölümünü çok daha anileştirdi.
    zoom'un barry biz seninle aynıyız aslında düşüncesi de onun bakış açısıyla farklılık yarattı. benzer çocukluklar yaşamışlar ve barry zoom'un aksine sevilen bir insan. bunu kaldıramadığını ve barry'nin kıskandığı karakterini yok etmek için babasını öldürüşünü izledik. trajik bir sahneydi zaten süperkahramanların ailesi pek yaşamadığından artık izlerken çok fazla etkilenmiyorum.

    black siren'ı sevdim. ama keşke diğer metahumanlardan o dışarıda kalsaydı ve bir bölüm daha görseydik. laurel hakkında konuşmalarda iyiydi. cenazesine gitmediler bari anmış oldular. yinede cisco'nun laurel ile iletişimini düşünürsek ikisi arasındaki sahne biraz daha duygusal olabilirdi. yada black siren onlara saldırırken laurel diye seslenebilirdi. o kısım biraz yavan kalmış.

    bölüm genel olarak güzeldi ama son zamanlarda the flash kendini tekrara düşmeye başladı. klasik bir bölümdü. heyecanı bir türlü hissedemedim. keşke daha farklı bir plot line olsaydı.
    zoom'un asıl planını göremedik. gelecek bölümün teaserında benimle yarış demiş.

    bu yarış olaylarını saçma buluyorum açıkçası. adamın babasını öldürmüşsün gel yarışalım diyorsun. doğru dürüst bir kavga sahnesi görmek istiyorum. kan gövdeyi götürmeden bu savaş bitmemeli.

    sezon finalinden beklentilerim çok yükseldi. çünkü zoom gerçekten işinin hakkını veren bir düşman. psikolojik olarakta caitlin'i çökertmesi, saldırı tarzı, kimliği ve motivasyonu güzel işlendi. umarım yenilişi de güzel olur.


    !---- spoiler ----!

mesaj gönder