1. biraz abartma gibi gelicek ama benim gözüm gerçekten ışıkta renk değiştiriyor. ışıkta diyorum çünkü sadece güneş ışığı olmasına gerek yok. belli bir süre bol ışıklı bir ortamda^:flor hasan^ bulunduğum zaman oluyor.

    asıl göz rengim yeşil. loş bir oramda bakıldığı zaman bu renkde gözüküyor. ışığın bol olduğu yerlerde gözümün rengi mavi oluyor. bu durumu ilk kez ilkokulda arkadaşlarım sayesinde öğrendim. inanmıyordum tabi onlara. benim dalga geçiyorlar falan sanıyordum. ama yıllar geçtikçe değişen arkadaş çevresinde bunu duymaya başladım. e tabi o zamanlar telefon yok. açıp bakamıyorumda bunlar doğrumu söylüyor diye.

    lisede artık herkesde telefonlar falan var. birgün arkadaş gene gözünün rengi değişmiş dedi. güldüm sadece çıkarttı telefonu fotoğrafını çekiyim dedi. çekti baktım gerçekten renk değiştirmiş. kendimi bir süre mutant gibi hissettiysemde diğer insanlarda olduğunu görünce rahatlamıştım.

    şimdi bu değişik ve hiçbir şeye benzemeyen hikayemi niye anlattım? açıkçası bende bilmiyorum lakin söyleyeceğim tek şey "göz rengi ışıkta değişir."

mesaj gönder