1. simitten nasıl milyonlar kazanılır? çok basit hemen anlatayım.

    öncelikle birkaç şeye ihtiyacımız var. bunlardan en önemlisi para. "yahu param olsa senin bu yazını mı okurdum?" demeyin. para olmadan para kazanılmaz. hem zaten çok fazla paraya ihtiyacımız yok. alt tarafı 200-300 bin tlcik.

    para kısmı tamamsa bize küçük bir dükkan lazım^:paranın miktarına göre büyükte olabilir^. insanların yoğun olduğu yerde olması gerekiyor. ne kadar insan o kadar milyoncuk.

    paramız var, dükkan hazır sayılır bize gerekli şey tabela. hatta paradan da önemli tek şey tabela. ama öyle sıradan bir tabela değil çok özel birşey bu. çünkü bizi halka tanıtacak bizi prestijli gibi gösterecek. tabelaya yazılması gereken şey simit ........ noktalı yere istediğiniz herhangi bir kelimeyi yazabilirsiniz. simit durağı, simit kalesi, simit meydanı, simit güzelmiş, simit severiz. yani 2 kelimeden oluşan ve başında simit olan herhangi birşey olabilir.

    aslında kabaca herşey bukadar. masa ve sandalyeleri ne kadar koyu renk yaparsanız fiyat listesini okadar yükseklere çekebilirsiniz. çaya 2,5 tl normal simite 3 tl diyebilirsiniz.

    çalışanlara asgari ücretten fazla vermeyin. çok çalıştırın, mesai ücreti vermeyin. işten şikayet olursa işten çıkartmakla tehdit edin yeter.

    yaklaşık 1 yıl sonra milyonersiniz. banada üjbej bişey atarsınız.

mesaj gönder