1. çocukların melek ablasıyla yazıştık ve kendisinden iki mesaj aldım. sizlerle paylaşmak istiyorum:

    "Çimenev'le ilgili birşeyler yapmak istediğine çok sevindik. Söylediğin destek konuları bizim için çok faydalı olur. Çocuklar için kitap kampanyası özellikle bol resimli kitaplar üzerine olursa, çok işimize yarar. Böyle bir kampanya ortaklığı başlatabilirsek çok memnun oluruz. Maddi destek konusunda ise, ya sana bir hesap numarası verebiliriz ya da ihtiyacımız olan bir şeyi söyleyebiliriz ve sen onu gönderebilirsin. Bir gün ziyaretimize de bekleriz. Sevgiler."

    "Merhaba, şöyle bir durumumuz var 3 yaş ile 14 yaş arası çocuklarımız. Fakat kitap konusunda çok ön yargılılar, bu sebeple öncelikle resimli ve çocukların okurken keyif alacağı, ilkokul seviyesindekilerle başlatmak daha uygun olacak. Kitaba bağlılıkları arttıkça kitapların seviyesini de arttırırız.

    Destek konusuna gelince, size derneğin hesap numarasını atacağım, yaygınlaştırmak da tabiki sıkıntı olmaz, sadece gönderirken mutlaka "çimenev'e bağış" notuyla gönderebilirseniz veya söylediğiniz kişiler böyle yazabilirlerse çok seviniriz. Bu bizim için önemli çünkü."

    kapıları her zaman açık. istanbul'a ilk yolum düştüğünde mutlaka ziyaretlerine gideceğim. böylesi çalışmaların varlığı bile iyi geliyor bana.

    Roman Hakları Derneği hesap IBAN: TR06 0006 4000 0014 2186 1034 01

    çimenev'in adresi: İnönü Mahallesi, Çimen sokak, no:54 Şişli Harbiye

    çimenev facebook sayfası

mesaj gönder