1. hani yeni dönem başlıyor diye televizyon kanallarında teaserlar çekiliyor ya işte öyle hissediyorum bugün. benim için yeni bir dönem başlıyor.

    yazın sıcak günleri bitti. boş yere birini bekleme günlerim bitti. bayram bitti. ve hayat tamamen sizin onu nasıl karşıladığınıza bağlı.

    ben belki hayatımın en umutlu dönemindeyim. ağlamakla geçen bahar ve yaz aylarının ardından, şimdi yağmurdan sonra açan güneş gibiyim. bi kere ömrümde geçirdiğim en değişik doğum gününü geçen hafta yaşadım. bu bile hayatın bekle gör nasıl değişiklikler gelecek demesinin başka bir yoluydu sanırım.

    yani anlatacağım, yazacağım çok şey birikti içimde sevgili youreads :) bide anladımki eskisi gibi deftere yazamaz olmuşum. deftere yazmak zor geliyor. bi kere defteri heryere taşıyamıyorsun ve elle yazmak zor. yani geçenlerde olanları biraz günlüğüme yazayım istedimde zor geldi. yazmasam hem içimde kalıyor, hem yazınca rahatlıyorum, hemde eskiden beri severim günlük yazmayı. insan içindeyken anlayamıyor olayları, durumları. halbuki iki yıl sonra okuyunca yazdıklarınızı daha net anlıyorsunuz. o yüzden bazen burda bazen blogumda yazacağım; hem olayları, hem deneyimlerimi, hem okuduğum kitapları, hem izlediğim filmleri (bu ara woody allen hayranıyım. yıllara göre sondan başlayarak sırayla tüm filmlerini izliyorum).

    bugünde konuşkan bir günümdeyim. sabah yataktan zor kalktım ama şimdi enerji patlaması yaşıyorum.

    all is well mi desemmm, herşey güzel olacak mı desemmm neyse işte yeni sezon iyi olsun tüm iyi insanlara :)

mesaj gönder