1. dolaptan yemek çıkartıp ısıtmaya, tabağa koymaya vesaire aşırı erindiğim için çikolata, bisküvi, meyvesuyu zart zurt ile beslendiğim günler az olmamıştır.. evde yemek yoksa ve ıvır zıvır da yoksa açlıktan ölene kadar kıvranırım en sonunda mısır patlatırım (o kolay çünkü)

    genellikle yastık yorgan çarşaf yıkamaya gittiğinde hayatta en nefret ettiğim şey çarşaf ve nevresim geçirmek olduğundan çarşafsız yatağa salondan aldığım bir yastıkla yatarım. bu 3-4 gün annem yenisini takana kadar sürer sjjf.

    üzerimden kıyafetleri çıkardıktan sonra katlamadan, fırlatıp atmak suretiyle hatta bazen onu bile yapmam çıkardığım yerde (evt tam olarak yerde) kalır ve yatarım direk. takip eden 3-5 gün sonra dolabımda bir tane bile kıyafet kalmaz hepsi yerdedir (zaten bir kıyafete karar verene kadar elli tane çıkartıyorum shdhd)

    yatarak kitap okuyacağım zaman annem çay demleyince termosa alıp yatarak içiyorum. bir keresinde kitap sayfası çevirecekken kenara koymaya üşendiğimden göbeğime koymuştum. sonra göbeğime kaynar çay dökülerek haşlandım bayağı sfhdh

    okula yürümeye üşendiğimden her sabah canım wtf beni evden alıp eve bırakır
    (evim okula 500 metre) ama o almasa okula üşengeçlikten gitmem herhalde eheh

mesaj gönder