1. gitar hakkında oldukça meraklı, ilgili ve hevesli olduğu anlaşılan youser.

    youreads'e girdiği gitar yorumlarıyla ilgili de kimsenin bir sıkıntısının olduğunu düşünmüyorum, hatta gayet düzgün, açıklayıcı ve sade bir dille bu konularda bildiklerini, araştırdıklarını aktarıyor.

    kimse burada bir başkasının (uç noktalarda değilse, insanları bilinçli olarak tahrik etmeye çalışılmamışsa) yazdığı şeylere karışmaz da karışamaz da. ancak benim de şahsen rahatsız olduğum nokta konuyla alakasız başlıklarda bile gitar aşkını yorumlara bir şekilde iliştirmesi oldu. her yorumda yollar gitarını buldu, çıkan ses akordsuz oldu, başlar ağrıdı biraz.

    tepkilerin asıl kaynağının ne olduğunu -eğer şimdiye kadar- farkedemediyse diye dikkat çekmek istedim bu yorumla, çünkü gitarla ilgili yorum yazmayı bıçak gibi bir anda kesti. youreads'deki kimsenin gitarla kötü bi anısı geçmemiştir herhalde, tepkinin bir müzik aleti hakkında günde 20-30 yorum girmeyle alakalı olmadığını hatırlatmak isterim, bilgili olup sevdiğin konu hakkında daha fazla yazmaya devam edersen şahsım adına da ayrıca sevinirim -her ne kadar 400e yakın yorumumun 1 tanesinde bile çaldığım 2 müzik aletiyle alakalı hiçbir şey yazmamış olmama rağmen-.

    neyse baya dallanıp budaklandı yazı, zaten ilgili yazarın kendisi hariç okuyan 1 veya 2 kişi çıkar, onlardan da atom parçalayacakları vakti bu yazıyla çaldığım için özür dilerim :)

    son ki üç dört, akdeeniiiz akşamları bir başkaaa oluuyoor.

mesaj gönder