1. afedersiniz ama ne bok yediklerini kendileri bile bilmiyor. ekşi sözlüğü falan eleştiriyorlar ama kriz yönetiminde sedat kapanoğlu'nun eline su dökemezler. ekşi sözlük kurulmadan önce tanıyorum bu kişiyi hayatta tek başarılı olduğu konu kriz yönetmektir. kaç isyan çıktı ekşi sözlüğün ilk yıllarında. ne kafasına göre entry sildi ne ne kadar kızgın olursa olsun kaliteli yazarları kaybetmedi. tabii bu anlattıklarım sözlükte bir avuç insan yazarken geçerliydi. tıpkı burası gibiyken yani.

    sonra sözlüğü güçlenince yavaş yavaş isyancıları sözlüğe zarar verenleri uzaklaştırdı ama sabırla hiç acele etmeden. sonra ekşi sözlük ekşi sözlük oldu.

    bugün bir yazar tanımasam da sanırım sözlüğe katkı yapan bir yazarın nickaltına bir fake hesap orospu yurtdışında gezmek istiyor yazıyor. karşılıklı atışma sonucunda trollün ve yazarın entryleri siliniyor. yazarda sikerim böyle işi diye gidiyor.

    bu nedir beceriksizliktir. verin bana yetki bu sözlüğü adam edeyim. ilk işim moderasyonluk yapan bu kişileri sözlükten uçurmak olur. vizyonu olmayan bir moderasyon.

mesaj gönder