1. benim gibi insanları, kendilerinden soğutma özelliğine sahipler. 2 bayram atlattım kimseyle tartışmaya girmeden, insanların kalplerini kırmadan buna seviniyorum.
    aklım almıyor yahu, nasıl olur da bütün akrabalarım, ailem, çocukluk arkadaşlarım bu profile sahip insanlar olabiliyor? bir insanın bile fikrini değiştiremedim. kafa kafa değil mermer. her lafıma da bi cevap buluyorlar. hiç olmadı konu değişiyor ya da mala yatıyorlar.

    sırf bu sebeplerden dolayı küçükken iple çektiğim bayramlardan, çok sevdiğim insanlardan nefret eder oldum.

    adama diyorum ki kuranın mealini de oku. yok diyor onun sevabı çok az o yüzden arapçasını okuyorum. e anlamıyorsun ama? olsun ne kadar sevap senin haberin var mı diyor :d e yarram bi bok anlamıyorsun ama? sana oku derken; oku-anla-yorumla demek istemiş fakat sen salak arkadaşım sadece okuyosun. sonra bunlar birine beynini kiralıyor, onun yerine başkaları düşünüyor, yapıyor, vuruyor, yeri geliyor sefasını sürüyor. bizim mal, düşünmekten-okumaktan aciz insanlar hep bir elden senin benim gibilerini dışlıyor, ülkeye gelen turisti kovalıyor, çoluk çocuğun hakkına giriyor, insanların giyim kuşamına karışma hakkını görüyor kendisinde. ve hepsi gittikçe daha korkutucu bir hal alıyor.

    ottan boktan konuşmayı, insanlarla siyasete girmeden iki çift laf edebilmeyi özledim.
    insanlar birbirinden o denli nefret eder oldu ki; kim olursa olsun karşılaştıklarıma ön yargı ile yaklaşmaya başladım. yazık.

    umuyorum ki bu bölümü bitirip defolup gidebilirim buralardan çok geç olmadan.
    varsın künefe yiyemeyim yıllarca... bi dakka lan. sadece künefe de değil, iskender de çok özleniyor. yoğurtlu tantuni, atom :(
    neyse ben bunu bi düşüneyim.

mesaj gönder