• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (6.13)
seviyor sevmiyor
talihsiz günler geçiren deniz'e bir gece ansızın bir mail gelir. 15 beş yıl önceki ilk aşkı dombili yiğit, istanbul'a gelecektir.

garsonluk yaptığı kafeden olaylı bir şekilde ayrılan deniz, iş bulmak için mülakatlara girmeye devam eder. otuz yaşına gelmiş, ancak hayatında bir türlü dikiş tutturamamıştır. iş görüşmelerindeki son durağı "go flamingo" isimli moda dergisi olur. orada onu bekleyen sürprizlerden habersizdir
  1. diziyi bilmem, televizyon izlemem ben. zaten gün sektirmeden, o diziden öteki diziye koşturup orada başka, diğerinde başka biri olduğuna inandırmaya çalışan fakat aynı rolün kabının şeklini almış kişileri izlemeyi bünyem kabul etmiyor.

    her senaryoda dev aşık. her senaryoda efsane seven. bir dinlenin mübarekler.

    neysem. ben seviyor, sevmiyor için yazıciim. diziler totişkomu hamişkolasınlar.

    keşke beni sevse'nin dile dökmekten bile utanıldığı, ya sevmiyorsa korkusunun yarı açık kapının ardındaki karanlık gibi tükenmez ve yok edilemez olduğu durumdur. sessiz sessiz koparılan yapraklar, kendi kolu bacağı, ciğeridir kişinin. eksilir, eksilir dımdızlak kalır. nihayetinde sevmiyor çıkınca bir kendinden daha arar, baştan başlamak için. prometheus gibi baştan, baştan, baştan.

mesaj gönder