1. tabi ki de vurulacak, hor görülecek, dışlanacak, küçümsenecek bir sözlüktür fütursuzluğu eleştiri sayan güruhlar için. hiç bir zaman şans vermezler zaten. herkes şans veren olmayı rol edinmiş kendine.

    kulzos evet biraz dahice düşündükten sonra insanlar hemen 'sozluk' un tersi olduğunu anlıyor. iyi de neden böyle bir isim konulmuş ki, pehh biz bunları ilkokulda yapıyorduk bak sen... gibi öznesi yüklemi nerede olduğu belli olmayan kelamları duyunca gelecek adına endişe duyuyorum.

    kulzos hmm.... sozlukun tersi... sözlük kelimesinden ve dahi beraberinde gelen oluşumlardan/klonlardan hiç bir medet göremedik. yazamadık, çizemedik... yazdırmadılar, çizdirmediler. bir de tersinden bakalım demişler. iyi veya kötü bir adım atmışlar. burada da paylaşmışlar. gelen olursa yazsın diye, yazdığına saygı duyulsun diye.

    şimdi oklarınızı tamda şuracığa -dalaktır o efendim- saplamadan önce biraz düşünmenizi ve ona göre nişan ayarı yapmanızı öneriyorum. tarafı güçten ve sindirmekten yana olanlar! ; yazıyor musunuz? karalıyor musunuz?

mesaj gönder