1. benim bu marketler zinciriyle tanışmam birkaç hafta önce oldu. daha önce girip çıkmışımdır ama nerde var, ne var bi önemi yoktu. zaten yakınımda alışveriş yaptığım yerlerde yok.

    reklamın gücü diyelim biz buna. internette bişilere bakarken yan tarafta uygun fiyata bir ayakkabılık çıktı. bizim bahçeye ayakkablık lazımdı. aaa dedim ne güzelmiş ben bunu alıyım. metal, hem hafif hem portatif hem sudan ucuz. iş yerime yakın olanları gezdim hiçbirinde kalmamış, artık bu son dediğim markette buldum. şuraya bi raf lazım dediğimiz her yere özel yaptırmışçasına uydu. bundan bi kaç tane daha al dediler. bakmadığım market kalmadı. artık google kadar biliyorum nerde bu marketten var. neyseki sonunda istediğim kadar aldım o raflardan

    meğer insanlar gününden önce broşürlerden belirliyorlarmış ne alacaklarını. ürün gelme gününde sabah erkenden gelip alıyorlarmış ve tükeniyormuş. alışveriş çılgınlığına bakın.

    bu arada kırtasiyede en ucuzunu ver deyip 20tl'ye alınan kablosuz mouse burada 10 tl. ilginç bi market.

    markette satılan tatlılar genelde yenmez, fabrikasyon olduğundan ama öyle güzel bi limonlu cheesecake satıyorlarki pastaneden çok çok daha iyi. tiramisu fln da varmış daha denemedim.

    şimdi kataloglarına bakıyorum arada. işime yarar şeyler olunca alıyorum. güzel ürünler getiriyorlar.

mesaj gönder