1. polis falan değil bunlar. belki sistemden dolayı belki başka bir nedenden dolayı bilmiyorum ama polisler ilk 3 seneden sonra meraklı komşulara evriliyorlar. mutasyona falan uğruyorlar.

    bugün salonun camının kırıldığını fark ettim, saçma izleri falan. çağırdım geldiler ellerini arkadan birleştirmişler. sordular falan işte duydunuz mu evdeyken mi oldu falan filan derken işte biri dedi bundan bir şey çıkmaz hem bu olay için inceleme getirtemiyoruz. cam parasını bile alamazsınız dedi. biri eski telefonuyla fotoğraf almaya çalıştı sonra da çıkmıyor ya bu dedi :d gittiler.

    neyse işte bu ve bunun gibi yaralanma olmayan durumlarda detaylı soruşturma yapılmıyormuş, yaralanınca veya ölürsek şikayet neticelenebiliyor imiş. yani bu sağa sola ateş açan adam birini öldürene kadar dışarıda olacak.
    tanrı göbekli abilerimizi korusun.

    günün en eğlenceli kısmı ise polislerden sonra gelen komşulardı. bina görevlisi + 4 meraklı komşu hayırdır bir şey var mı diye sordular. iyidir bi sıkıntı yok derken aralarından biri dışarıdan mı sıkmışlar dedi (*:swh) adam sinir stres bırakmadı sağ olsun haha

mesaj gönder