1. sürdürülebilir yaşam film festivali bu yıl 18-19-20 kasım'da SYFF Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi’nin “Siz de Yapabilirsiniz!” çağrısına kulak veren aktivist ve STK’larla işbirliği yaparak Adana, Ankara, Antalya, Artvin, Balıkesir, Bayındır, Bodrum, Bursa, Diyarbakır, Düzce, Eskişehir, Fethiye, Güzelbahçe, İstanbul, İzmir, Kartal, Kayseri, Konya, Manisa, Mersin’de gerçekleştiriliyor. ayrıntılı programlara şuradan ulaşabilirsiniz.

    festivalin ankara ayağında bu yıl filmler dışında 3 önemli söyleşi yer alacak. 18 Kasım 15:30’da "Hedef Sıfır" filmi ardından Kamil Sorgun ile sıfır atık politikası, 19 Kasım 13:15’de “Kendimiz Yapabilir miyiz?” filmi ardından Medine Alkoç ile "Amesia Çalışan Arılar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi" deneyimi ve 20 Kasım 14:15’de "Seçme Zamanı" filmi ardından Nuran Talu ile Marakeş’de gerçekleşen 22. Taraflar Konferansı konuşulacak.

    Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi öncülüğünde Surdurulebiliryasam.tv ve Sürdürülebilir Yaşam için Kelebek Etkisi Derneği işbirliği ile gerçekleşen Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali (SYFF) her sene olduğu gibi seçkisindeki belgeseller ile iyilikleri çoğaltmaya çalışan hikayeleri görünür kılmayı amaçlıyor.

mesaj gönder