• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (5.94)
suicide squad - david ayer
dc comics'in suçlulardan oluşan "intihar timi" , şeytani bir planı engellemek için hükümet tarafından bir araya getirilir. harley quinn'in beyaz perde siftahı yapacağı filmde batman ve joker gibi tanıdık yüzlere killer croc, deadshot, katana vb. eşlik edecek.
  1. tek kelimeyle özetlemem gerekirse "wasted"ı seçerim. "suicide squad" fikri harcanmış adeta. israf edilmiş, yazık edilmiş. hadi film sıkıcı. hikaye örgüsü falan uyku getiren cinsten ilerliyor. kötüler sıkıcıdır tarzında bir mesaj vermek istemişler sanırım lakin o villain diyaloglarının bu kadar sıkıcı ve sıradan olmasının başka yolu yok.

    dc bunun böyle yayınlanmasına nasıl izin verdi anlamadım ama harley quinn'in deli olması lazım salak değil. filmdeki harley quinn'i cosplay yapan sıradan bir kızmışcasına izleyince taşlar oturuyor biraz.
    jokeri de klasiğin dışına çıkaralım demişler sanırım ama martı kostümü giymiş batman misali bi kafa karışıklığı yarattı bende.
    deadshot'a gelirsek. deadshot, deadshot olalı bu kadar pussy bir karakter olmamıştı teşekkür ederiz dc. karakterin karizmasından geriye bir kostüm bir maske kalmış.

    sonuç olarak, film imdb'de 6.5 almış. bu 6.5'un %50si film ve karakterlerin isimlerinin telif hakkından, %20si jared, will ve margot'un oyunculuğundan geliyor. sadece kalan %30 filmin içeriğinden. siz hesaplayın filmin adı ve karakterleri sıfırdan yaratılmış olsaydı kaç alırdı.
    bozuk

mesaj gönder