1. başlığın ilk girdisiyle beraber varlığından haberdar olduğum şahıs. merak ettiğim için ^:amillians ^'ın verdiği linkleri ve bir iki videosunu daha izledim ve bu kadarı bile hakkında fikir sahibi olmama yetti.

    hakkında uzun uzun yazılacak, konuşulacak kadar önemli biri değil ancak ülkenin geldiği noktayı anlamak açısından çarpıcı bir örnek. şeriat yanlıları ve ne idiği belirsiz bir transseksüelin birlikteliği, iş birliği, birbirlerini onaylamaları falan çok acınası ve mantık dışı.

    "eşcinseller cinsel fantezi malzemesi değildir, bizim de kalbimiz var, anayasal haklar istiyoruz. her yerde aç insanlar, hayvanlar var, o yüzden başka ülkelerle savaşmak yerine önce bu sorunları çözelim." gibisinden çok anlamlı ve mantıklı cümleler kurduktan bir süre sonra "ben şeriatçı bir transseksüelim" diyerek saçmalamaya başlamış ardından da "kerimcan durmaz benim kocamı *ikti" şeklinde bayağı ve şov amaçlı ifadelerle aslında ne olduğunu açıkça göstererek kendi kendisini çürütmüş, onursuzlaştırmış bir şahıs.

    ilk söylemlerinden bugüne ya beyni yanmış ya da modaya ayak uydurmuş. her halükarda acınasıdır. birilerinin böyle insanların propagandasına ihtiyaçları varsa, durum gerçekten vahim demek ki.

    (bkz: yazık kimin çocuğuysa)

mesaj gönder