1. Not: sslere Ulaşmak isteyen beyaz tavşanı takip etsin :)
    https://hizliresim.com/bGyVEn11

    https://hizliresim.com/aGXlRR234

    https://hizliresim.com/lWEqDk234

    Alın görün o çok sevdiğiniz bonanızın nasıl bir insan olduğunu. Şahsım adına söylüyorum bu sözlükte tek bir Kürtçü propaganda yapmadım. Yaptığım en yanlış anlaşılabilecek şey Kürtçe müzikler paylaşmak oldu ki onda da hemen zülfiyare dokundu. Gelin görün ki buna rağmen pkkli ilan ediliyorum.

    Ayrıca bu nasıl bi zihniyettir ki sevmediği insan hakkında hakaret olarak "kürt kızı" ifadesini kullanmaktan da geri kalmıyor. Evet bunu bir hakaret olarak kullanıyor. Sözlükte yansıttığı sevgi kelebeği imajının altında nasıl bir canlının yattığını az çok herkesin gördüğünü düşünüyorum.

    Dj'lik yetkisini de nasıl keyfi kullanabildiğini görüyoruz. Bundan kısa zaman önce kendisine yapılan eleştirilere "kimse benim adaletimi sorgulayamaz" gibi hastalıklı bir cevap vermişti. Kendisine kısa zaman içinde bir doktora görünmesini tavsiye ediyorum zira psikolojisi gerçekten iyi değil.

    Edit: eveet Red Red wine'dan "bence kibar davranmış. siz yaşamanıza izin verildiğine şükredin." Diye bir mesaj geldi. Var mı arttıran?

mesaj gönder