1. aklı başında olan her insanın kadın ya da erkek fark etmez sahip çıkması gereken akımdır.

    “bağzı tipler” erkek düşmanlığı olduğunu iddia ederek bulandırmaya, içini boşaltmaya çalışmaktaysa da kadınlar kimi ya da kimleri rahatsız ettiklerini düşünmeden fikirlerini özgürce ifade edecek, haklarını savunacaklar burada hiçbir sorun yok.

    peki niye bu kadar rahatsız oluyorsunuz hiç düşündünüz mü? şimdi burada yine bir düşmanlık iddiası olacak ama kadının gücünden en çok erkekler korktuğu-bu kelime belki yanlış olabilir rahatsız olduğu için olabilir mi? (zaten geriye düşmanlık sergileyebileceğimiz başka bir cinsiyet de kalmadı tüh) sürekli sindirmeye çalıştığınız kadınların her alanda başarılı olması, siz olmadan da hayatta kalmaları, para kazanmaları, istediklerini yapmaları, istedikleri yerlere girmeleri (özellikle girmeyi seçtim) sizi=erkekleri rahatsız ediyor kabul edin. ki yine “bağzı kadınları” da rahatsız ediyor da onlar da bu sözünü ettiğim erkeklerin güdümündeler.

    erkek olarak yanınızda yörenizde bulunan bir kadın mutlaka sizin eşiniz, kız kardeşiniz, anneniz olduğu için önemli. kendisi bir birey olabildiği için değil. bu yüzden kadın çalıştıkça evlilikte çift başlılık oluyor boşanmalar artıyor sen evde otur diyorsunuz, bi başına kadın olarak bunu yapamazsın denemeye kalkma diyosunuz, bensiz yaşayamazsın boşanmayı aklından bile geçirme diyorsunuz, zaten sizin fikrinizden farklı bir durum oluşursa da direkt dövme öldürme kısmına geçiyorsunuz, bu kadın başarısız bu aşamaya kesin cinselliğini kullanıp gelmiştir diyorsunuz, gece dışarı çıktığın mini etek giydiğin için tacize uğradın diyorsunuz.

    e artık bilale anlatır gibi de anlattım, keşke bu rahatsızlığınızı pozitif bir etkiye çevirseniz biraz “ahlaklı” biraz da “bilinçli” olsanız da kadınlar hak ettikleri seviyeye ulaşsa, medeni bir ortam oluşsa, biz de bu kadar yorulmasak.

mesaj gönder