• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.20)
the hateful eight - quentin tarantino
spaghetti delisi tarantino, kill bill vol.2 ve django unchained'den sonra yeniden aynı sularda yüzüyor. tim roth ve michael madsen'i yeniden bir araya getirdiği filmde kurt russell, jennifer jason leigh, samuel l. jackson, bruce dern gibi oyuncular da yer alacak.
  1. tarantino sirlar dunyasi'nin bir bir bolumunu yonetse dahi sinemaya gidip izleyecek olan(nickden belli degil mi?) beni hayal kirikligina ugratmis olan filmdir. filme kotu diyemem, gittim izledim iyi de vakit gecirdim, ama bi dakika beyler,bu bir tarantino filmi ve bir yildan fala sure bekledik.
    tarantino' nun neredeyse her filminde kullandigi imzalar bu filmde de vardi.abartili olum sahneleri, abartili yemek yeme sahneleri, kapida duran karakterler, samuel jackson, tim roth, yanlis hatirlamiyorsam bir mecican stand off bile vardi.ama bunlarin otesinde filmin buyuk kisminin ayni yerde gecmesi ve oyuncu performanslari beni gercekten uzdu.insan christoph waltz ariyor arkadas. ozetle bu film kesinlikle bir kill bill,bir pulp fiction bir inglourious basterds ya da bir django unchained degil.
    ulan tarantino eger film cekmeyi birakmaya karar verdiysen bile, bir tane daha çekip oyle birak.bu son olmasin cunku.

mesaj gönder