1. evet olaya ne yazıkki romantik bakacağım.

    bakın bu ülkeden bir (bkz: erdal eren) geçti bilirsiniz di mi nedenini.

    ben türkiye'de ne yazıkki bu kararın hiç bir zaman uygulanmaması gerektiğini düşünüyorum. ne canlar gitti boş yere. ülkede kendinden olmayanı terörist ilan eden bir hükümet ve yancıları var, bunu kullanıp başınıza neler gelebileceğinizi düşünmüyor musunuz? yok ulan gerizekalıya bak ne saçmalıyor diyebilirsiniz haklısınız belkide ama 15 sene önce bugünkü olayı görebilirmiydiniz acaba diye sorarım size?

    bakın abdullah öcalan gibi birinin idam edilmesini burada zil takıp oynarım açıkçana söylüyorum. ama bu 'terörist' kelimesinin de herşeyin olduğu gibi içi boşaltıldı malesef.

    he diyeceksiniz ki ülkede tecavüzcüsü var, hırsızı var, o var bu var bunlara napalım. benim önerim şu; katılırsınız katılmazsanız saygı duyarım sonuçta kişisel özgürlüktür(gerçi bunun da içini boşalttık ya neyse)

    insanlar eliyle mi insanları taciz ediyor elini kesiceksin, tecavüz mü ediyor hem hapse tıkıyacaksın hem de hadım edeceksin. buradaki bir çok insanın game of thrones izlediğini tahmin ediyorum. (bkz: theon greyjoy) u bilirsiniz diziyi izleyenler, ne hale geldiği de gözlerinizin önüne geldi sanırım. insanları bu şekilde cezalandırırsanız kesin olmaz ama belki bu şekilde bunların önüne bir nebze geçebilirsiniz.. şimdiki gibi tecavüzün erken boşalmasından dolayı bile indirim alan bir hukuk düzeni var.

    dediğim gibi yanlış düşünüyor olabilirim karşı görüşlü olan insanlara da saygım sonsuz ama günümüz türkiye'sinde bundan uygun bir durum aklıma gelmiyor, gelen varsa beni daha detaylı bilgilendirebilir.

mesaj gönder