1. saat 22.05'te başlayacak olan ve tivibu spor'dan naklen yayımlanacak maç. işlerin kötü gittiği, ligde şampiyonluğa adeta havlu attığımız bir sezonda elde bir tek avrupa ligi kaldı. umutlu muyum? açıkçası avrupa ligi'nde de bir şey yapabileceğimizi düşünmüyorum bu sene. ancak o renkler sahada ise umut her zaman var demektir.

    lens ve ozan'ın kilit rol üstlendiği bir oyun sisteminde art arda galibiyetler gelmiş, bu sezon ligde mağlubiyet yüzü görmeyen feyenoord kadıköy'de top bile oynayamamış ve mağlup olmuştu. ancak bir anda bu iki kilit ismin sakatlanmasıyla oyun yapısı adeta çöktü ve fenerbahçe hafta sonu evindeki alanya maçında gol pozisyonu bile üretemedi. sezona pek istediği gibi başlayamayan manu ise ne olursa olsun dünyanın en büyük takımlarından birisi. şans yanımızda olsun. beşiktaş'tan sonra bir zafer de fenerbahçe'm kazansın.
    ae
  2. ilk yarısını temsilcimiz 3-0 geride kapatmıştır.Umarım daha fazla yemezler.
    maçın ilk yarısının temsili özeti Tabiri Caizse
  3. akla yahsi bati filmindeki "opmeseler bari" sozunu getirmistir. bu sene de umudumuz basket takiminda
  4. içten içe bizim rekorun kırılmasını umut ettiğim maç
    not: fabrispor
    wtf
  5. bir takım nasıl mundar ediliri gösteren maç. istifa seslerini daha nerelerden duymak gerekiyor.
    sezgi
  6. ya aziz yıldırım kendi taraftarına "paralı köpek" demiş insan. o zaman istifa sesleri yükselmedi. şimdi bir yenilgide hemen istifa. sesinizi o gün cikarsaydiniz şimdi böyle olmazdı. mustahak hepinize.
  7. maçı izlerken aklıma drogba'nın 2.sezonundaki chelseali maçlarımız geldi.o da jübileydi bugün rvp'ninki de jübile.
    eale
  8. hepimize müstahakmış. neyi müstahak acaba arkadaş merak ediyorum.

    o gün şampiyonluk kutlamalarında alex alex diye bağıran genç fenerbahçeliler grubuydu. şampiyon olmuş takımda ne alex'i arkadaş? yapılacak şey bu mu? fenerbahçelilik bu muydu? aziz yıldırım denen ego hastası, şekeri fırlayan acayip şahıs da tuttu saçma sapan laflar edip paralı köpekler dedi. al birini vur ötekine. biri güya fenerbahçe yoluna can verecek bir taraftar grubu ama şampiyonluk kutlamalarında yaptıklarına bak. öteki güya başkan ama olgunluktan, efendilikten uzaklığa bak.

    peki gfb kim? 2008 yılına kadar aziz yıldırım'ın iş birliği yaptığı, bedava biletlerden nemalandırdığı grup. sonra yolları ayrılınca en büyük yönetim düşmanı oldular. bunu da sitelerinde kendileri yazdılar. sonradan ibrahim gümüştekin önderliğinde grup bölündü ve anadolu genç fenerbahçeliler kuruldu. şimdi de onlar aziz yıldırım yaltakçılığı yapıyor. bedava bilete konuyor, yönetimi eleştireni dövüyor, bıçaklıyor.

    ben sadece fenerbahçeliyim arkadaş hiçbir grup da umurumda olmaz. ama neyin ne olduğunu bilmeyen tipler gelip burada bana müstahak diyor. yok ya? o zaman istifa denmemişmiş! kulübün üyelik sistemini kendi kendine iç eden, sırf kürek şubesinden bile 2000'e yakın oy gelen, burjuvaların üye olabildiği bir kulüpte gariban taraftara her şey müstahak demek? bir gidin işinize allah aşkına. bu ülkede tek adam yönetimi sadece fenerbahçe'de var sanki. ülkenin başında bile tek adam var. o zaman bütün muhalifler suçlu kimse ağlamasın boşuna. dışarıdan bakıp bakıp yorum yapıyor herkes keyfine göre. nasıl olsa yarım dakikalık videoda adam "paralı köpekler" dedi. tüm suçlu kesim milyonlarca fenerbahçe taraftarı. tabii, öyle amk, öyle.
    ae