1. oyumu kullandım geldim. dilerim hilesiz , sorunsuz , adil bir seçim olur.
  2. yine de her şeye rağmen asla umutsuz değilim. yarın güzel bir sabaha uyanacağız, daha güzel olacak her şey. umudumu da kaybetseydim elimde ne kalacaktı ki?
  3. sonuçların açıklanmakta olduğu şu anlarda çok temkinli bir sevinç içerisindeyim. inşallah çok değişmez de tek başlarına iktidar olamazlar istiyorum öbür taraftan meclise giren diğer partiler ne yapacaklar, geçmişleri şöyle böyle filan deli sorular...
    nihayetinde umarım 'çoğunluğun demokrasisi'ne daha fazla maruz kalmayız.
    doris
  4. içten bir sevinç yaşatıyor ama gösteremiyoruz, tam sonuçları görünce çıldıracağız.

    merak ettiğim tek şey var; %30lara inerse parti oyu, yalakaları nasıl insan içine çıkacak? yüzsüzler gerçi ama biraz utansınlar.
  5. sonuçlarına göre kaos bir ihtimaldi barış kazandı.
  6. hiç başıma böyle bir şey gelmemişti. birileri çok da inanmadığım "temsili demokrasi" adına sabah 5 de uyanıp seçim sandığının başına koşacağımı ve son sandık teslim edilene kadar başında bekleyeceğimi söyleseydi güler geçerdim. ama oldu bu söylediklerim. kendi adıma verdiğim sözü tutabildiğim için çok mutluyum.
    barışın kazanması için seni başkan yaptırmayacağız.
  7. yarın cidden bizi yeni türkiye ye uyandıracak olan seçimdir

    teşekkürler türk halkı
  8. hayretler içindeyim. google'da en çok porno aratanlardan bir toplum, seks cumhuriyeti projesine hakettiği ilgiyi göstermedi. açıklamakta geç kaldılar sanırım, biraz daha evvelinden başlayarak etraflıca anlatılsa tutardı bence, sağlam projeydi, yazık oldu.

    unutmuşum: sana seks yaptırmayacağız ulan!
    mutlu
  9. davutoğlu'nun balkon konuşmasını izlediniz mi? söylediklerinin alt metinleri üzerine ayrıca yazmak istiyorum. gülmeye ihtiyacınız varsa mutlaka izleyin. kayahan'ın bir şarkısı vardı "minik fare kükredi" diye sözleri olan. o söz gözümde canlandı. garibanla dalga geçmek ayıptır ve kendimden de utanıyorum ama bir gün olsun 13 yılın acısını çıkarmak istiyorum.
  10. hayatımın en tatlı yorgunluğuna neden olan seçim. uğruna sabah 6sında yollara düşüp 2 kez kıta değiştirdim. sürekli yapılan provakasyonlarla aşırı gergin okullarda müşahidlik yaptım. sayım zamanı bulunduğum sınıfta desteklediğim parti 7 oy alarak bağımsızlardan bile düşük oy aldı. ancak herşeye değermiş! tüüm samimiyetimle söylüyorum uzun süredir bu kadar yüzüm gülmemişti. sağol varol 7 haziran 2015 genel seçimleri sayende çok mutluyum.