1. en kötüsü de içinde okumuş iyi eğitim almış düşünme yetisine sahip insanların olmasıdır.
  2. ülkenin başkentinde yaşanan patlamalar için; istifa etseler ne değişecek ki? şeklinde görüş bildirebilen seçmenlerdir.
  3. kraldan çok kralcı olan tiplerin yer aldığı profil.

    akp'yi destekleyen seçmen malum şahsın varlığından dolayı bu partiyi destekliyor, bu çok açık. bu adam ne yaparsa yapsın "bir bildiği vardır" diyecek milyonlar var ne yazık ki. sorgulayan, araştıran, en önemlisi düşünebilen bir toplumumuz olmadığı için uzun süre bu ve bunun gibi partilere mahkum kalacağız.
    bey
  4. ne olursa olsun efendilerine ölümüne itaat eden sadık canlılardan oluşur
  5. h2o
  6. memlekette nerde bir baltaya sap olamamış, eğitimsiz, cahil, medeniyetsiz, "dinci", it kopuk varsa, hepsi demeyelim; hdp ve mhp seçmenine ayıp olmasın, ama bu kesimin büyük çoğunluğu akp seçmenidir. bu parti cehalette beslenir. eğitimsiz insanların çoğunluk olduğu kırsal kesimde çok oy alır. aydınlık, eğitimli kesimden pek oy alamaz. damattan önceki enerji bakanı; hani somada 3 gun gömlek değiştirmediği için mağdur olan varya, iste o; "eğitim seviyesi arttıkça akp nin oy oranı düşüyor" demişti. adamlarda biliyor tabanlarını onu için halkı aptallaştırmaya yönelik toplum mühendisliği yapıyorlar. tv lerdeki diziler, acun hep halkı aptallaştırma projesinin ürünleri. başarılı olduklarını üzülerek görüyoruz.
  7. sadece yüzde onunun kemikleşmiş gerisinin güce tapan ve haklıdan değil güçlüden yana konum alan bireyler olduğunu düşündüğüm topluluk
  8. tamda akp kafası gibi kaypak ve iki yüzlüler
  9. yüzde ellidir. bu yüzde ellinin yarısından fazlası güce tapanlardan oluşur. popülist görünen bu kısım sözüm ona popülizmin gereklerini yerine getirecek söylemler ve davranışlar içindeyken farkında olmadan kraldan çok kralcı hale gelir. ama sorsan yine popülisttir. nitekim bu insanlar değişmeyeceklerdir. akp gitse yerine başka bir güçlü(!) gelse onlar için sorun olmaz. aynı şekilde fanatik olmaları inanın bana çok uzun sürmez.
  10. erduvanın g.tünün kılıyık diyen kadın ve benzerleridir