1. sevgililiğe çıkılabilir ancak arkadaşlığa geri inmenin pek mümkün olmadığı basamaktır.
  2. galiba bende bi anormallik var çünkü ben bu durumu gereğince yaşamayı beceremiyorum.

    arkadaşlığın üstü, sevgililiğin altı durumunda olunca, canım istediği zaman sevgilim diyip sarılamıyorum diye kendi kendimi sıkıntıya sokuyorum. sonuç olarak o ponçik an bozuluyor.
  3. taraflardan en az birinin sevmemesi veya tarafların ikisinin birden sorumluluktan korkan tipler olması sebebiyle gelişen hadise.
  4. aynı zamanda bir adım ilerisi bataklık bir adım gerisi pişmanlık olan durum
  5. fazlasıyla boktan bir durum. işin özeti budur.
  6. gerçekten berbat ötesi durumdur. artık yapacak bir şey kalmamıştır ve çaresizce sevgili olunur.
  7. ansızın gelen kanka sınıfta bir erkek var bayıldım lan mesajı :)
  8. eğer ilişkiye dönerse asla unutulmaz, çünkü en güzel anlardır. eğer ilişkiye dönmezse mutlaka sonunda görüşme kesilmiştir. o yüzden yine unutulmaz olarak kalacak olan anlardır.
  9. kiminle yaşadığına bağlı olarak hayatın en eğlenceli ve heyecanlı zamanları da olabiliyor, en karışık, stresli zamanları da.
  10. insanı alçaltan bir durumdur bazen. kişi net olmalı. hayatın anlamı, evrenin bilinmezliği, felsefi bir problem değil bu. bir insanla olan ilişkin sadece. eğer ilişkilerini tamamen özgün yöntemlerle tasarlayan biriyseniz, bazı kabulleri umursamıyosanız olabilir tabi. yani arkadaş ya da sevgili istediğinizi istediğiniz gibi tanımlar ayırırsınız. ama bizler arkadaşlık ve sevgili gibi kalıplara, bir ayrıma gitmişsek eğer, bunların birbiriyle kesiştiği bir alan olmamalı veya varsa da o alan ikisinden birine kaymalı. medeniyet her şeyi gizleyebilir ama dürüstlükten açıklıktan taviz vermemek lazım. bu cambazlık hem iki kişi arasında hem de o kişilerin kendi çevreleriyle olan ilişkilerine zarar verir. bu yüzden ilişkilerimizi ve hislerimizi sürekli gözden geçirmek, tanımlamak hatta yönlendirmek zorundayız. bizler enerjimizi, hislerimizi gönlümüzce akıtamayız ortalığa, birilerine. güdülerimizin kontrolünü sağlamak ve belli ilkelere göre yaşamak zorundayız belli bir şekli koruyabilmek için. bu hem bireysel hem de toplumsal bir şekil.