1. mayıs-haziran ortalarında bir adet katlanabilir dahon marka almayı düşündüğüm araç. fiyat bakımından 400-750euro arasında değişiyor fakat ergonomik tasarımı için bence değer.
    yok ben şehiriçi ulaşımda kullanmam aga, dağda bayırda parçalarım diyorsanız kamyon lastikli dağ bisikletlerine yönelin ama benden size tavsiye şehiriçinde ekstra enerji sarf etmenize neden olacaktır. bunun çözümü için de;

    (bkz: hibrid bisiklet)
  2. ankara'da cesaret ister. eskişehir'in kıymeti bilinmeli.
  3. istanbul`da nüfus (sözde) 16 milyon+ olmuşken hollanda ile aşık atmalıyız. başka türlü geçiş ücreti 20 dolar olan 5. köprü bile bu trafik ile baş edemez. ayrıca scuba ile birlikte vazgeçilmez aktivitelerim arasındadır.
    iudex
  4. işe gidip gelirken kullandığım alet. git gel 12 km. bol yokuşlu, biraz da terletiyor, ama yaz
    geliyor zaten oturduğun yerde de terliyorsun.
    avantajlarıysa saymakla bitmiyor. en basitinden otobüs-dolmuş bekleme derdi yok. o kalabalığı çekmek yok. trafiğe takılmak yok. ulaşıma vereceğiniz para cebinizde kalır ki yılda 1000 liradan fazla para demek bu. (bkz: hesaplayan adamlar) . düzenli spor yapıyorsun. en önemlisi de mutlu oluyorsun.

    kısmet olursa bu sene sahil yollarından uzun turlar da yapmaya niyetliyim. bazı ekipmanları da tedarik ettim. havaların biraz daha ısınmasını bekliyorum. :)
  5. one
  6. öyle bir şey ki yokuş aşağı giderken özgürlük, sisde giderken sonsuzluk hissi verir.
  7. modernleşmenin simgelerinden.
  8. dünya' nın en iyi ulaşım aracı. ne depresyon bırakır ne tembellik, o varsa monotonluk yoktur, "iş hayatının sıradan temposu" denilen şeyi alır götürür. insana fayda doğaya fayda. var mıdır ondan daha teknolojik olanı?
  9. !---- ŞİMDİ BİSİKLETLE BİNİLİR Mİ? ----!

    bisikletli ulaşım platformu'nun istanbul özelinde hazırladığı interaktif haberci.

    bisikletliulasim.com/toplutasima

    maalesef otobüs, vapur, metro gibi toplu taşıma araçlarıyla günün belli saat aralıklarında bisikletli ulaşım sağlayamıyoruz. platformun hazırladığı diyagram, bulunulan saat aralığına göre kullanılabilecek araçların verisini içeriyor.

    * Katlanır Bisiklet günün her saati her araca binebilir. Veriler İstanbul içindir.