1. bu güne kadar müzikten anlayan hiç kimsenin hakkında olumlu yorum yaptığına tanık olmadığım sanatçı. hatta bildiğin kötü vokalist deniyor. müzik kulağı ile ilgili problemleri olduğu için hiçbir konservatuvara alınmamış. bu eleştiriler teknik düzeydedir. nihayetinde müziğin de bir çeşit bilimi var.

    tarzı ile iyi bir satış çalışması neticesinde başarı elde etmiştir. arada dinlerdim ama bir süre sonra yapmacık gelmeye başladı. epeydir dinlemiyorum.
  2. kendimi dinlemekten daha az acı verici olduğu için cem adrian açıyorum. tercüman olabildiği için teşekkürler kendisine

    np- ölüyorum ellerinde

    edit: link
  3. geniş ses aralığı ile dikkatleri üzerine çekebilen ;lakin şarkılarında verdiği atmosfer ile bende pekte olumlu bir etki bırakmayan sanatçıdır.mamafih şarkılarında enstrümanların yeterince kullanılmaması ya da arka planda kalması, uzun lafın kısası aranjmanının pekte iyi olmaması geniş kitlelere yayılması adına toz bulutu olmuştur.(bence tabii)
  4. söylediği şarkılardan bazılarını severek dinlerim. sosyal medyadaki tavrını özellikle çok takdir ederim. gerçek bir sanatçı kişiliğine sahip. fakat kendisini sevenleri sevmem. sırf fazıl say keşfetti diye hakkında söylenen her şeye inanılmaması gerekiyor.

    ses teli uzunluğu hakkında bir bilgim yok ama 7 oktav ne oha lan oha 7 oktav diyorsunuz. kaldı ki bu bir çok mecrada (özellikle ekşi sözlükte) profesyonel anlamda reddedildi. hâlâ böyle şehir efsanelerinin yayılıyor olmasında kendisini takip eden kitlenin etkisi çok büyüktür.

    yazdığı şarkı sözlerinin devrim yapan bir tarafı da yoktur ayrıca. kendi kitlesine hitap eden sözleri tekrar tekrar yazıyor. zaten o kitle nasıl insanlardan oluşuyor az çok tahmin edebilirsiniz.
  5. konserleri bırakmasın yeter. böyle bi sesten, kendine has yorumlarından mahrum kalmak çok kötü olur çünküm.
  6. şebnem ferah ile olan şarkısında "ince bir buz üstünde yürüyorum" derken bizide yanında yürüten adam.
  7. sesini olabildiğince çok alanda kullansa keşke diye beklediğim bir sanatçı. "hadi len oradan" diyebilirsiniz ancak kendisinin eskiden bende telefon numarası vardı. hikayesi epey karışık. bir sanatçının numarası var diye sevinip dururdum kendi kendime. nitekim numara kayboldu sonra. :d
  8. "sen yoksun ya böyle
    ıssız ankara
    sensiz ankara"
    !---- spoiler ----!

    öf öf,seçkiler2

    !---- spoiler ----!
  9. insanların sevdiği, benim ilk duyduğumdan beri bir türlü dinlemeyi denediğim halde dinleyemediğim sanatçı. sesi de kendisi de çok itici geliyor bana gerçekten. ve ayrıca bilmem kaç oktavlık sesi olduğunun da yalan olduğu söyleniyor.

    benim için dinlenilebilecek bir sanatçı değildir.