1. fiyatlarının neden bu kadar fazla oldugunu merak ettiğim yeni nesil kitap.

    kağıt parası yok, basım parası yok, dağıtım parası yok ama kitapla arasındaki fiyat farkı 1-2 tl sonra neden kimse kitap satın almıyor.
  2. almaya değer görmediğim ama bir yandan da okumak istediğm ya da ingilizce okumak istediğim ama bulamadığım kitaplar için bulduğum yöntem, telefondan okuduğum için gözlerimi ağrıtıyor, kullandığınız programı paylaşırsanız mutlu olurum, ebook reader almaya hiç niyetim yok.
  3. aslında bu bölüme e- kitapları nereden nasıl edinebilir insanlar, bunu yazarsanız çok faydalı olur. bunu adım adım kolayca anlatmalısınız, lütfen! belli bir yaşta olup bilgisayarla alakası az ama okumayı seven insanlara katkınız olsun.
    onlar için ücretsiz edinebileceklerdi e - kitap siteleri vs de yazabilirsiniz.
    ben bu konuda bilgi sahibi değilim yazamıyorum. üstelik kitapları hala kitaplardan okuyan altını çizen eski kafalı biriyim.
    keşke teknoloji sevenler özellikle gençler bir çok kitabı cepten vs okusalar...
  4. bu konuyla ilgili youreadsi de ilgilendiren bir sorum var.

    şimdi biz burda kitaplarla ilgili bilgi girişi yapıyoruz. peki her paylaştığımız kitabın e-kitap linkini versek nasıl olur? bütün kitaplar için mümkün değildir elbette. ama olanı paylaşsak.

    tabi burdaki en önemli konu hukuki durum. yani ben paramla aldığım e-kitabı burda paylaşırsam bu suç teşkil eder mi? bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

    ekleme: cevabımı aldım. suçmuş. paylaşmayın(*:swh)
  5. gutenberg projesinde binlerce kitap var. okuyabilirsiniz.