1. kendi kızından tahrik olanların yeni icadı.iphone'un modeli yukseldikçe bu halk biraz daha geriye gidiyor.ha gayret biraz daha çabalayın az kaldı dönüyoruz 1922'ye ittirin arkadan.
  2. fethiye belediyesi'nin yaptığı açıklamaya göre, müstehcenlik sebebiyle değil; asıl anıtı gölgede bırakacak kadar büyük olması sebebiyle gerçekleşen olaydır. o devasa balerinlerin anıtı ikinci planda bırakacağını dikildikten sonra anlamak biraz acayip olsa da, mesele müstehcenlik olsa asıl anıtı da pek yaşatmazlardı diye düşünüyorum.
  3. bana, yüzyil önce isvicrenin bir sehrinde(koyu katolik) yasayan kadinlarin, 2500 imza toplayarak, sehirdeki bütün ciplak/yari ciplak heykellerin, gayri ahlaki olmalari sebebiyle kaldirilmalarini sagladiklarini hatirlatmistir. büyük mücadeleler ve onlarca sene sonra ancak, heykeller sehirde yeniden bir yer bulmuslar.
  4. içinde yaşadığımız kafayı bize gösteren olaydır.mesele ben italya'nın yerinde olsam haziran ayında vizeler kalkar kalkmaz heykellerimi vinçle kaldırırım.belli olmaz vize serbestisinden yararlanan bir türk her an sizin heykellerinizden tahrik olup birine saldırabilir.
    bu konuda en tiksindirici olan şey ise yolda yürürken yanımızdan geçen adam varya işte o, tahrik olan kısımda yer alıyor olabilir.bakkal amca taş heykelden tahrik olan insanlar kategorisine giriyor olabilir.gün içinde el sıkıştığınız birisi az önce bu heykele bakıp bakıp mastürbasyon yapmış olabilir.nerede yaşıyoruz olm biz?
  5. ozgecan mezarından çıkarılıp tekrar tecavüz edilip mezarına gomulmuştur.
  6. kaldırılması heykeller açısından doğru olmuştur, zira bir gün onlar da tecavüze uğrayabilirlerdi. tecavüzcüler üstüne bir de tahrik indirimi alırlardı.
    (bkz: haksız tahrik)
  7. yeni türkiye'de gayet olağan durum.

    damacanaya hallenen adamlar ülkede siz gelmiş heykel balerinden bahsediyorsunuz. müstehak bizim millete. dua edin vinç ile kaldırılmış, başka türlü kaldırılıp şehvet bile duyulabilirdi yani.
  8. heykelleri bağlamışlar köpekleri salmışlar
    mesut
  9. gencecik kıza tecavüz edip öldürdükleri yetmedi, anısına yapılan heykellerin bacaklarına bakıp tahrik oldular, bin yıl geçse dahi insan olamayacak mahlukatlarla başımıza bir iş gelmeden şansına yaşıyoruz.
  10. tayyip erdoğan'ın kars'ta insanlık anıtı'nı yıktırması zihniyetin göstergesiydi aslında, balerin heykeline de "karıların bacakları çok açıkta" diye bakabilir bunlar.
    gericilikle savaş türkiye'nin ölüm kalım savaşıdır, bu kadar net.
    flute