1. seks yapmak fiilinin romantizm ile karamelize edilmiş halidir efenim.
  2. bomboş iş.
  3. çoğu kişi cinsel birliktelik anlamında kullanır ama bence daha derin bir kavramdır. yani elbette cinsel ilişkiye de sevişmek diyebilirsiniz ama bana göre sevişmek daha ziyade içinde cinsel ilişki bulunmayan tensel yakın temastır.
  4. toplumun ve insanlığın en büyük yanılgısıdır " sevişmek " . sevismek cinsel ilişkiye girmek, öpüşmek değildir. sözlük anlamıyla da farklı şeyler esasında ama her ne hikmetse sevişmek eşittir ilişkiye girmek olarak ifade ediliyor. üzülüyorum.

    oysa ki,
    sevişmek duygusaldır. cinsel ilişki öyle mi? hiç eskort yahut jigolo ile duygusal bir şeyler yaşayan duydunuz mu? varsa bile çok azdır...

    sevişmek gönülden olur, cinsel ilişki sıradan bir şey.

    sevişmek o anda olur, cinsel ilişki periyodik anlam da bir zorunluluktur.

    sevişmek ile cinsel ilişkinin en güzel birleşimi özlem duyulanla olur....
    sekiz
  5. öğrenilen bir şey olduğu konusunda ısrar ediyorum. bazılarının öğrenmemekte ısrar etmesini anlayamıyorum. kaburga kırmadan da sevişilir fakat bunu öğrenmemekte ısrarcı olunursa karşınızdaki insanın hevesini kırarsınız. bırakın bilen yol göstersin. biriniz severken diğeriniz karşılık versin. karşılıklı sevin. öyle kahrolmalar, kendini içkiye vurmalar kadınları size getirmez. zübüklük yapmadan sevin. sevdiğiniz sevişmeyi bilmiyorsa öğretin. öğrenmemekte ısrar ediyorsa bırakın gitsin. keyifli olmayacaksa ne diye efor harcayacaksınız ki?