1. türklerle bir ilgisi olmayan durum. sorun insanda. çinliler ve japonlar kendilerini üstün insan diğer çekik gözlüleri alt insan diğerlerini normal insan kabul eder. bir çinliye japonlara benziyorsun de aşağılama kabul edip tepki koyar. japonlar da aynı kafada. ama bir japona siz kanadalılara benziyorsunuz derseniz sinirlenmez.

    ayrıca milliyetçilik canlıların genlerinde olan bir hata. bir suya binlerce bakteri atın. birbirine benzeyenler belli bölgelerde kümeleşirler. sonrasında ortama uyum sağlayıp daha hızlı üreyenler diğerlerin alanlarını işgal ederler.

    insan egosu enteresandır. beyni daha enteresandır. inanmaya programlanmış. malesef mantık falan aramadan inanmaya. tabii yeterince zeki kişiler bunu çok önce keşfetmiş. bir insana sürekli aynı şeyler söylenirse inanmama ihtimali yok.

    şimdi canlı bomba eylemi yapan insanlar aptal mı ya da size en saçma gelen şeyi yapanlar. hayır. sadece sürekli duyduğunuz şeye inanırsınız. şimdi yaşadığınız hayatı düşüncelerinizi malesef siz seçmediniz çevreniz seçti.

    bunu keşfeden devlet denilen yapılar insanların inanacağını bildiğinden sürekli kendi insanını övgüyle kendilerine sunar. türk milleti misafirperverdir gibi. denk getirsek misafiri sikeriz hacı. türk milleti zekidir türk milleti çalışkandır gibi. neyse.

mesaj gönder