1. yazdığı temelsiz bilim dışı yargıları nedenli yediği ve bununla yetinmeyip o yetersizliklerine rağmen kuyruğu titretmeme adına son kalan kurşunu bir de akıl verme, öğreten adam pozlarına girmesi nedenli yediği ayarlara doymayan sevgili youserımızın yeni tercihi varsaydıkları ve kafasında kurduğu imajımla kavga etmek olmuş zedelenen ergen egosunun hıçkırıklarını dindiremediği için.

    efendi köle diyalektiğini tüm hayatı boyunca reddetmiş bana adeta arkasından aldığı ışıkla duvara karşı imaginery gölge boksu yapan, kuyruğuyla kavga eden kedi, köpek yavrusu gibi kafasında bir extracts kurup, kazanacağını düşündüğü özellikleri yükleyip onunla yani kafasında ki extractsla kavga etmek.

    konu; bilimsel gerçekliklerle çelişen gündüz sayıklamalarından farksız saçma sapan laf kalabalıkları bilimsel verilerle çürütülünce kuyruğu titrretmemeye çalışan bir ergen egosunun feryatlarının konuyu uzattıkça uzatması.

    bilimi, bilimsel gerçeklikleri asla ve kata birilerinin onlarla çelişen hadsiz lakırdılarının insafına bırakmayacağım.

    anlamadığınız, yetersiz olduğunuz, bilgi birikiminizin, eğitiminizin, entelektüel ve yaşam birikim seviyenizin yetersiz olduğu konularda bilimsel gerçekliklerle çelişen açık açık onları inkar eden hatta yanlışlayan, yalanlayan saçmalıkları maddi veya sosyal kazanımlar elde etmek amacıyla yazıp çizme hadsizliğiniz ve densizliğiniz elbette bilimsel yöntemlerle doğruluğu kanıtlanmış bilgilerle insanları sağlıkları gibi en hayatı ihtiyaçları noktasında yanlış yönlemdirmemeniz adına düzeltilecektir.

    ergen egonuzun çığlıklarını bastıramayıp üstenci dilden sözde tavsiyeler de vererek ad hominem yapma çabanızda ad hominem çabanızın içeriğinin yanlışlığı ve sizin bu konuda ki değerlendirmelerde bulunma yeterliliğinizin olmaması üzerinden eleştirilecektir.

    ergen egonuzun bastıramadığınız çığlıklarını yeterince dinledik ve daha da fazla herkesin bunları duymasına naçizane bence başta sizin yararınıza gerek yok.

    cehalet ve öz güvenin bir arada olması iğrenç, tiksindirici, mide bulandırıcı bir karışımdır.

    elbette bu karışıma hoş görü göstermeyeceğim, tolere etmeyeceğim.

    ekleme: oldu mu? türk dizisi tadı verebildim mi?^:swh^

mesaj gönder