1. Hacettepe üniversitesindeki stand kapatma eylemi

    Lütfen birisi çıksın ve bu videodaki kızların hepsi feminizmi karalamak için böyle davrandı desin.

    Kız değilim ama olsaydım ve okulumda yürürken birilerinin beni ayraç verme bahanesiyle taciz ettiğini düşünseydim yüksek sesle tepkimi gösterirdim. Tabi kız olmadığım için sağlıklı fikir yürütemiyorum, belki de sus pus olurdum. Ama gidip bir kız ordusu toplayıp bir kitap standında görevlerini yapan insanlara sataşmazdım.

    Ama düşünüyorum da kız olmadığım için böyle düşünüyorum. Kız olsam tam tersi düşünürdüm. Bu videodan mantıken o anlaşılıyor. Çünkü hiçbir kanıtım olmadığı halde insanları küçük düşürsem ve bir de yetmezmiş gibi size şu kadar süre deyip sonra da stantlarını dağıtsam bile hiç kimse bana müdahale etmezmiş.

    Bu videoda gerçekten taciz var. Feminist olduğu sanılan birkaç gerizekalı stand görevlilerini taciz ediyor.

    Cahil tavsiyesi no 1: olayı nasıl kanıtlayabilirimciler için söylüyorum. eğer olay anında tepkinizi verirseniz kimseye bir şey ispatlamak zorunda kalmazsınız. zaten videodaki kızlar gibi bağırır çağırırsanız etrafta kimse olmasa bile birileri duyar ve gelir. Hem böyle davranmakla hiçbir şeyi kanıtlayamasanız bile ucuz bir şovun değil kişilik hakkınızın peşinde olduğunuzu kanıtlamış olursunuz.

    Cahil tavsiyesi no 2: erkekler erkekliklerini dişiler de dişiliklerini insanlıklarının önünde tutmaktan vazgeçerse işler biraz daha yoluna girebilir.

    Ekleme: Videonun başlarında önce bayan diyen, sonra hata yaptığını fark etmişçesine toparlayıp kadın diyen bir adet feminist var. Bu konuyla ilgili ekşi sözlükten bir alıntı yapayım da o da işin esprisi olsun bari.

    !---- spoiler ----!

    her şeyiyle faul olan, ofsayt olan durum. bayandan kadına geçen abla zaten içinde bulunduğu durumu sindirememiş. sanırım 1. sınıf kendileri yeni yeni giriyor avlanmaya, aynı anne aslanın yavrularına kendi gözetiminde avlanmayı öğrettiği gibi o meşhur fularlı ve gözlüklü ablanın nezaretinde avıyla temas kurmaya çalışıyor, hahhahahaa.

    !---- spoiler ----!

mesaj gönder