1. 1)çoook hastayken bademcik iltihabım için verilen spreyi burnuma sıkmam.

    <(eski) kız arkadaşım yanımdaydı ve haftalar boyunca kahkahalarla alay etmişti. 40 derece ateşliyken çok umrumda değildi ama sonra sonra sıkmaya başladı...

    2) kaseye mısır gevreği koymam ve üstüne su ısıtıp dökmem

    <allah'tan yalnızdım

    3)öğrencilik döneminde, ingiltere hava sahasında radara konum raporu verirken beynimin durması, nerede olduğumuzu unutmam ve yanımdaki ingiliz eğitmene türkçe "neredeyiz" diye sormam.
    <olay sırasında arka koltukta bulunan buddy'm ile hatırladıkça güleriz

    4) 2 kafa arkadaşımla çıktığım interrail'da bratislava yerine breclav trenine binmemiz. (aslında hata benden değil turist info'dan kaynaklanıyor) çek cumhuriyetinin izbe bir istasyonunda gecenin bir vakti aç bir şekilde vending makinasından yiyecek bir şeyler almak için para atmamız ama makinanın euro kabul etmemesi. saatlerce aç bir şekilde sabah trenini beklememiz...

    <bunu da hatırladıkça güleriz. interrail'daki en rezil anlar bile özleniyor

    5)dünya emekçi kadınlar gününden bir hafta önce hoşlandığım bir kıza hediye göndermek için lösev dükkandan bir hediye seçmem. posta adresi yerine kendi ev adresimi, fatura adresi yerine de kızın iş adresini yazmam.

    <hatamın farkına 8 mart günü kapımda adıma gelen kargoyu heyecanla açarken vardım. hediyeyi elden verdim sonraki günlerde ama umarım fatura postada kaybolmuştur.

mesaj gönder