1. 82. dakikada mehmet topalın golü ile 1-0 öne geçtiğimiz maçtır. bu kadar bilgilendirici girdi yeter. senin ayak serçe parmağına kurban olsunlar lan mehmet, senin o falso verdirten ayağını altın kaplama yaptırıp odamın en güzel köşesine koyup arada onunla uyumak istiyorum. ulaş bana.
  2. 1-0 fenerbahce lehine bitip bizleri sevindirmis mac.

    mehmet topal'in cok guzel goluyle mac geldi. yalniz braga tamamiyle fenerbahce'yi uyutmak uzerine bir taktik kurmus. ve bunda basarili da oldular. sahada silik bir fenerbahce vardi macin genelinde. taraftar da pek hazirlikli degildi sanirim. cunku bir onceki maca nazaran onlar da yeterli destegi gosteremediler.

    umarim rovans macinda ceyrek finale cikariz da futbolcularimizin verdikleri emekler bosa gitmemis olur.
  3. bir galatasaraylı olarak fenerbahçe'nin çok rahat kazanacağını düşündüğüm maç.
    amok
  4. fenerbahçe'nin taraftar desteğiyle galip geleceğini düşündüğüm maç.
    bt
  5. fenerbahçemizin güzel bir oyunla galip geleceğini tahmin ettiğim maç. nani'den gol, rvp'den asist bekliyorum.
  6. muhtemelen fenerbahce'nin istekli, baskili, yogun presli baslayacagi mac. ilk 20 dakikada gol bulmamiz psikolojik olarak rahatlatacaktir. ayrica umarim hep ilk maclari kendi evimizde oynariz. fenerbahce kendi evinde final maci oynayamiyor cunku, ama mac final degilse yani telafisi varsa eger gumbur gumbur oynuyor.
  7. türkiye-portekiz maçı olarak algıladığım karşılaşma, umarım fenerbahçe kazanır.
    gunez
  8. braga dersine çok iyi çalışmış. takımın beklerini kestiler ve kanatlar durdu. alper ve volkanında verimsiz olması hücum hattında fenerbahçe'yi çok zorladı. böyle dönemlerde gol yememek önemlidir. o açıdan bakacak olursak defansımız iyi iş çıkardı diyebiliriz. ikinci yarı yapılan değişiklikler ise kanatlara ve orta sahanın işlemeyen pas trafiğine yönelikti. nitekim kısmen bunda başarılıda olduk. rvp'ye orta sahadan yapılan ortalardan gol bekleyen fenerbahçe takımı oyunu biraz daha sahaya yaymayı başardı. fakat beşiktaş maçındaki gibi kaleyi sağlı sollu zorlayamadık yine. gol ise tamamen topal'ın bireysel yeteğiyle geldi.
    bugün belki çift forvet denenebilirdi. çünkü iki tane iyi top indiren forvet kanatlara daha iyi yardım edebilirdi. umarım bir daha ki maçta hatalarımızdan ders çıkarabiliriz.
    braga savunması nerdeyse kusursuza yakın performans sergiliyor. kontraları da fena sayılmaz. fenerbahçe'nin rövanşta ne yapıp edip kanatları çalıştırması gerekli. aksi taktirde işimiz çok zor.
    rvp
  9. fenerbahçe'nin üstün oyunuyla minimum 10 şut çekeceği maçtır. braga'nın gol atması sürpriz olacaktır, hele ki ahmed hassan oynarsa.
  10. bir gs'li olarak fb'yi sonuna kadar desteklediğim maçtır. haydi bakalım gençler en az 2 farklı skor. ha 3 oldu, o da olumlu.