1. kindar bir nesil istiyordunuz. o şiirlerle ölüme güzelleme yapanlar bu çocukları unutmasın. bu çocukların üzerine döktükleri benzini satanlar, sofrasına ekmek götürenler unutmasın. ben unutmayacağim.
    abrek
  2. yakılan askerlerden biri ellerine bakıyor, yandığını görüyor ve hiçbir şey yapamayacağını bilen gözlerle izliyor. henüz 26 yaşında, diğeri ise 21 yaşında. anne diyerek ölüyor.

    istediğiniz kadar sövebilirsiniz bana, istediğiniz kadar eksileyebilirsiniz yorumumu.

    bunu yapanların en büyük motivasyon kaynağı, şu an dünyada bok çukuru olarak bilinen bölgenin bu konuma gelmesinin en büyük sebebi din.

    dindar insanların hepsinin amına koyayım. dünyanın anasını siktiniz! salın artık bizi, rahat bırakın.
  3. tüm yetkililerin üç maymunu oynadığı, halkın çoğunun muhtemelen hala haberinin bile olmadığı facia...
  4. yalan, montaj dedikleri goruntulerdeki sefter taş'ın ailesine ulaşıp oglunun isid tarafından yakilarak olduruldugu bildirilmis. hani yalandi goruntuler? hani montajdi?
  5. iç ve dış siyasetimizin şovdan ibaret olduğu yıllarda şaşırmayacağım olay. süleyman şah türbesini apar topar taşırken televizyonlarda "zafer" olarak bahsedilmişti. israil'e "van münüt" dedikten sonra ülkeyle yaptığımız ticari faaliyetler artmıştı. daha neler neler var hepimiz biliyoruz. ekonomisi harika olan ülkemizin bakanı çıkıp "ya vergileri arttırırız ya borçlanırız" dedi. köprülerden çift taraflı ücret alınmaya başladı. bakın bunlar daha yeni oldu. birkaç günlük daha. hala ekonomi harika diyenler var.

    olayı nereden aldın nereye getirdin diyenlere: heykelini yapmadan önce o askerleri kurtarabilmeliydik. onların anne babaları evlatsız kaldı. heykel evladın yerine geçmez. "insanı yaşat ki devlet yaşasın" sözünü unuttuk. insanı önemsemez olduk.
    jimi
  6. söyleyecek söz bulamıyorum, evrenin bütün laneti üzerinize olsun ve tez zamanda soyunuz kurusun.
  7. nerdesin be atam. anne anne diye aglayip diri diri yakilan askerlerin var. nerdesin be atam :(((((
  8. yetkili biri çıkıp bunların montaj, kurgu olduğunu söylesin. video'yu izledim. kime güveneceğimi de bilmiyorum. hangisi doğru, hangisi yalan.
    yaşlar kontrolsüz akıyor gözlerimden ama bunun yiten masum canlara faydası yok. bela okumanın, lanetlemenin faydası da yok.
    biz nasıl böyle çaresiz hâle düştük. biz nasıl ölümlere duyarsız olabilecek kadar aşağılık olduk.
    güvenilecek ne devlet ne medya var.
    biz neye inanacağız.
    biz ne yapacağız?
  9. arkadaşlar çokta şeey etmemek lazım. nitekim ülkemizin büyümesini istemeyen dış güçler, faiz lobisi, fetösü, pkk sı, amarigası, avrubası,, vaypicisi, pydsi nin hep birlikte saldırdığı dönemde ülkemiz adeta dünyayı kıskandırırcasına yepis yeni tesisiler köprüler duble yollar havaalanları tüneller açıyor. onlara inat açılışlar sürecek. başbakanımız buna benzer bir şey demişti sanırım ordan aklımda kalmış.

    türkiye bu kurtuluş mücadelesinde başkanlık sistemine geçişle ancak zafer elde eder. lan bir dakika buna benzer bir şeyide sanırım başbakanımız demişti.

    neyse artık ironi yapamayacak kadar öfkeliyim. ve bedduanın hiçbir tesirinin olmadığınında bilincindeyim. sadece vicdanıma sesleniyorum neden hep iyi insanlar ölüyor. neden para babalarına, çıkarcı beyinsizlere bir şey olmuyor, anlamış değilim.

    hatırlatma babında en acı ek: 21 aralık 2016 el bab'da 14 askerin şehit olması
  10. daha geçen gün yakın bir arkadaşım için asker gecesi yaptık şimdi bu haber üstüne tüylerim diken diken oldu.