1. linki açamadım. görüntüleri izleyemem çünkü! arkadaşların yazdıklarına bile ağladım.
    kendimi ne kadar çaresiz hissediyorum.
    anaların binbir meşakkatle yetiştirdikleri o kuzuları fütursuzca ölüme yollayanlar, onları böylesi acı bir ölümle bu dünyadan ayıranlar:
    dilerim yüreğiniz öyle yansın ki, öyle acılar tadın ki, acınızı hafifletecek ufacık bir çare bulamayın.
    çok üzgünüm, elimden bir şey gelmiyor...
    ölümün bile hayırlısını dileyen bilge yaşlılar ne kadar da haklılar!
    o askerlerin aileleri neye yansın, öldüklerine mi? yoksa böyle acı bir şekilde öldüklerine mi?
    zaten anneleri de bu olaydan sonra acıdan ölürler. dünyaları zindan olur!
    sabır dilerim hepsine...
  2. videonun tamamı 19 dakika. izlemenizi tavsiye ederim. katliam çağrılarını görün.
  3. el bab a, rakka ya yağan bombaların, yakıldıkları ateşin, kırıldıkları kemiklerinin sesini ben kendi şehrimden duymadıkça kimse "türkün gücünü göreceksiniz" cilik yapmasın. eskiden türk olmanın bir ayrıcalığı vardı artık oda yok. en güvendiğimiz tsk bile 12 saattir ölü taklidi yapıyor.
  4. yalan olsun, saçmalık olsun, lütfen troll olsun diye yalvardığım korkunçluk...

    bunun ve bunca olayın vebalini nasıl ödeyeceksiniz ey devlet büyükleri!
  5. yazık günah yahu gencecik insanlar. herkes öfkesini, kinini atamaz oldu acıdan başka birşey yaşayamaz olduk nefes aldığımız güne şükrederiz ama bu canların yitip gitmesi, dur diyecek akılların olmaması herkesi yangının içine çekiyor. ummak zorundayım beşer sormazsa yaradan sorsun.
  6. içimiz yanıyor. her gün terör, her gün daha da hasta ruhlu insanlar ile çevriliyor etrafımız. metroya binemez, otobüsten korkar olduk. sokakta yol soran adamdan kaçar olduk.
    ya öldürürse, ya patlatırsa kendisini? ya başka bir şey yapmaya kalkarsa. en iyi ihtimal tecavüze yeltenir.
    bir de bu olay... 14 sene önceki türkiye ve yeni türkiye... başka bir şey diyemiyorum. bizleri bu noktaya getirip kandırıldık diyenleri de ıslah etsin, onlara inanıp güvenenleri de allah... istemiyorum artık bu insanlarla aynı ülkede yaşamayı. gitmek istiyorum. tepe tepe kullansınlar bu cehenneme çevirdikleri vatanı. utanıyorum bu düşüncemden. ama kaçıp gitmek, arkama da bakmak istemiyorum.
    soğuk bir kuzey ülkesinde, 12 ayın 8 ayı karla geçsin ömrüm ama kapı komşumdan şüphe etmeyeyim. sokakta patlar mıyım acaba korkusuyla çekmeyeyim.
    bu ülkede herkesin antidepresana, psikolojik tedaviye ihtiyacı var.
  7. görüntüleri izlediğimde aklıma gelen askerliğim oldu çünkü o kamuflajı bende giydim, saç tıraşımda bu saç tıraşına yakındı ve genelde her asker gibi aklımda annem vardı. yaza bileceklerim bu kadar. lanet olsun bu acıyı yaşatanlara.
  8. kindar bir nesil istiyordunuz. o şiirlerle ölüme güzelleme yapanlar bu çocukları unutmasın. bu çocukların üzerine döktükleri benzini satanlar, sofrasına ekmek götürenler unutmasın. ben unutmayacağim.
    abrek
  9. yakılan askerlerden biri ellerine bakıyor, yandığını görüyor ve hiçbir şey yapamayacağını bilen gözlerle izliyor. henüz 26 yaşında, diğeri ise 21 yaşında. anne diyerek ölüyor.

    istediğiniz kadar sövebilirsiniz bana, istediğiniz kadar eksileyebilirsiniz yorumumu.

    bunu yapanların en büyük motivasyon kaynağı, şu an dünyada bok çukuru olarak bilinen bölgenin bu konuma gelmesinin en büyük sebebi din.

    dindar insanların hepsinin amına koyayım. dünyanın anasını siktiniz! salın artık bizi, rahat bırakın.
  10. daha geçen gün yakın bir arkadaşım için asker gecesi yaptık şimdi bu haber üstüne tüylerim diken diken oldu.