1. 1 aylık laleliği başlamış yazar.
    hayırlı uğurlu olsun çok çabaladı doğrusu.
  2. benim sevdiğim yazarlardan birisi. kalemi kuvvetli ve bu kalemi keşke yönetmen kimliği ile tematik yönetmen incelemeleri üzerine kullansa, diğer taraftan onun kendisini sevmesi beni zerre rahatsız etmiyor. içince megolaman kimlik açığa çıkıyor, muhtemelen rakı çevrelerinde çok konuştuğu ve mütemadiyen böbürlendiği için az konuşması gerektiği yönünde telkin yiyor, meze sikici olmaması ise avantajı, çok konuşan genelde az yer. hesap ödemeye gelince ise alman hesaptan yana olduğunu düşünüyorum, kasaya ilk gidip payını ödedikten sonra ağzına karanfil atar ve çıkışa yönelir, geriye tedirgin arkadaşlarını beklemek düşer.
  3. ekşi'de açtığı "yazarların hayallerini gerçekleştiriyoruz" başlığı sayesinde tam bir kargaşa yaratmış, ortalığın birbirine katılmasında ön ayak olmuş, ekşideki birçok kişinin iyi, kötü, saf, salak, çıkarcı, enayi, dolandırıcı vb. gibi etiketlere sahip olmasında açtığı başlık sayesinde katkıda bulunmuş yazardır.

    burada açtığı benzer troll denemesi gibi görünen başlıklarda (niyeti önemli değil) öyle büyük çapta etki görülmemesinin sebebi bizim çok akıllı çok zeki yuzırlar olduğumuzdan değil de sayıca epey az oluşumuzdan olsa gerek.

    ekleme: ha bir de, ekşi'de samimi bir görünüm sergilerken burada biraz daha saldırgan biraz daha ortalığı kışkırtma derdinde, biraz da kaos yaratıp arkasına yaslanıp keyifle izlemek isteyen bir görünüm sergiliyor. belki de burayı sevmediğinden. belki de dünya iyisi bir arkadaştır da ben ön yargılıyımdır bilemiyorum tabii. aynı önyargının ekşi'de de işe yaraması lazımdı öyle olsa. neyse çok uzadı. mektubumu burada sonssdsdashah
  4. cayır cayır liseli, alev ateş kaynayan. tası tarağı toplayıp geldiği sözlüğe gitmesini umduğum yazar...

    dip not kapalı alanda troll beslemek tehlikeli ve yasaktır..
  5. seviyesine ulaşabilmem için aklımın bir karış havada olması gerektiğini fark ettiğim kişi.
  6. ekşide de takip ederdik. daha doğrusu karşıma çıkardı. hala ilgi budalası.
    sde
  7. keşke herkese haddini bildirme olayına önce kendinden başlasa. küfür de edemezsin hakarette. düşüncelerini bu tip ilkel benlik göstergesi sığ şeylerden arındırıp konuşabilirsin diye düşünüyorum. özgürlüğün nerede başlayıp nerede bittiğini, insanların kişilik haklarına bu sekilde saldırmanin ne insan olmaya ne de hakkaniyetli olmaya sığmadığıni bi an önce kavramanı dilerim. kuru tehditler savunmaktansa haksizliklari medeni bir insanın dile getireceği şekilde yansıt. bu gidişle sadece uçurulmakla kalmaz hukuki problemler yaşamaya da başlarsın benden söylemesi. bu arkadaş tarafından hakarete uğramış ve kişilik hakları zedelenmis youserlarin ilgili mercilere bi an önce başvuruda bulunması için gerekli hukuki desteği vermeye hazırım.
  8. kendi sözlüğünü kur 20 trol 20 de normal yazar koy orada ülke gündemini değiştir.
    seed
  9. bence evlendi. haftalardır yazmıyor yada yazamıyor. belki ajandasında eve gelirken 1 kilo yoğurt, 2 ekmek, ezine peynir yazıyor. yakında playstation oyunları başlığına gelirse bilinki evlenmiştir.
  10. kendini o kadar çok övdü ki dayanamayıp talip olacağım.
    sezgi