1. elbette ray malifalitiko.
    t
  2. önemli olup olmaması kişiden kişiye göre değişir. herkes kendi gibi olanı ister. mesela aramızda ben daha önce bir kadınla/erkekle cinsel anlamda bir şey yaşamadım ama karışımdaki kişinin böyle bir şey yaşamış olmasını problem etmem diyebilecek olan var mı? bunun kadın olanına ne ad verilir bilmem ama erkekse

    (bkz: meriç)

    bunu diyen kadınlara yaranmak, şirin gözükmek, "ne kadar da ileri görüşlü, modern, özgür, vs vs... bir erkek" övgüsünü kapmak için der. yani sadece lafta kalır. kimse kimseyi yemesin burada.
  3. bir arkadaşım vardı. kirasını ve kredi kartını ödeyen adamlarla yatardı. biraz da cep harçlığı ve bira parasına. zaman zaman da sırf hoşuna giden erkeklerle bedavadan yatardı. "uf dün bi oğlanı yedim sorma erik gibiydi" derdi. bunun yanlış olduğunu ve hayatına bir düzen getirmesi gerektiğini söylediğimde " bir değil bir çok düzenim var lan benim hahahaha!" demişti. sonra ciddileşti "bak climax. evlendiğiniz, kıskandığınız, kadınım dediğiniz eşleriniz benden farklı değil. iki gün kredi kartları ödenmesin yada kira aksadığı için sıkıntı yaşansın bak bakalım yatıyor mu seninle" dedi. sonra yollarımız ayrıldı. yıllar sonra bir alışveriş merkezinde yanında kocası kucağında oğluyla gördüm. selamlaştık. eşi ismail'le tanıştırdı beni. mutlu görünüyorlardı. bir yapı markette reyon elamanıymış oğlan. yuvarlanıp gidiyorlarmış. bebeği sevdim biraz. mutluluklar diledim. yoluma devam ettim. kulaklarım uğuldadı. boğazım düğümlendi. zoruma gitti lan bilmiyorum ama zoruma gitti.
  4. elbette değildir !
  5. bence önemli diye görüş belirten (bkz: clifford clavin) in kendi kendi ile çeliştiğini gösteren sorudur.

    madem senin için bekaret önemli neden sol elin bakir değil ve neden rekor kıracak derecede iki kusur saat boyunca sol elini örseledin?
  6. önemli değildir arkadaşım, bir kadının namusunu bekaretle ölçen gerizekalılık zekayı da üniversite sınavı ile ölçüyor o minvalde bir şey yani. bak şimdi çocuğum bi goygoyu bırak az buraya bakıver. x kadını kızlığını bozdurmak dışında her haltı yesin yesin sonra sırf bekareti var diye ben çok temizim ayakları, o iş öyle olmuyor işte erkeğin de orospusu var. ha bekaret olayları yok ama erkeğin orospuluğunu tavır davranıştan anlayabiliriz, namusunu namussuzluğunu.. bu da o biçim bir şey işte. kadın belki birini çok sevmiş 3-5 sene birlikte olmuş seks yapmış e sonra ayrılmışlar, bu onu namussuz mu yaptı. eh erkeklerden bahis açmayalım o halde eğer, sizde hormon varsa bizde de var çünkü erkeklerin en büyük savunması hormonlarıdır. sanki kadın makine anasını satayım. neyse efendim önemli olan sevmek, kızlığı erkekliği geç sen cinsel ihtiyacını tatmin için rastgele birisi ile yatıyorsan bu sevdiğin ya da seveceğin insana saygısızlıktır (bence) bu bir tür etik meselesi yani. gerçekten sevdiğiniz, güvendiğiniz ve yeterince bir süre tanımış olduğunuz insanlarla birlikte olun işin özü bu. bazı erkekler evlendiklerinde karılarının önceden blowjoba zorlandığını hayal etmek istemiyorlarsa bazı kadınlar da erkeklerine blowjob yapılmış olmasını hayal etmek istemez. cinsel arzularınızın kölesi olmayın lütfen.
  7. bu sözü bugüne kadar nerede ve ne koşulda işittiysem peşinden "hassiktir be ikiyüzlü piç." dedirtmiştir..

    bekaret önemli değildir, daha büyük sorunlarınız var şu hayatta. ya da yok, mala her gün bayram, doğru.

    haa bu arada... önemli değildir elbet fakat "davul bile dengi dengine" demişler. unutmamak gerek...
  8. köy yerinde önemlidir. çünkü kız bakire değilse yüksek ihtimal tecavüze uğramıştır ve yine yüksek ihtimal bu aile içinde gerçekleşmiştir. tersinden alınca konuyu bu yüksek ihtimalle kendilerinin yapmış olması durumu kızı aile içinde tecavüzden korumuş oluyor, eve rahat girip çıkanlar kıza elleşmiyor ve nihayet telli duvaklı gelin olunca da bu ailenin şerefi sayılıyor çünkü onca yıl tecavüz etmediler. kızın bakire olarak evlendirilmesi aile efradı içinde bir tane bile kendine sahip olamayan yok demektir, hanede şerefsiz, namussuz, tecavüzcü bir kişi bile yok demektir. daha daha eski zamanda bu aile-kabile 'insan' olma erdemindedir, şerefe layıktır demektir. olay böyle çünkü kızın zaten yaşı küçük, reşit değil, pasif bi konumda.

    zaten eski dönemlerde üniversite okumak yaygın olmadığı için kizlar 16-18 erkekler de 18-20 arası evlendiriliyordu, şimdi de köy yerinde uygulama böyle devam ediyor. o zamana kadar da kız evden pek çıkamıyor, çıksa da konu komşu görmeden bir yere de gidemiyor. kız bakire değilse ve isteyen kişi bu duruma itiraz ediyorsa en şüpheli kişiler ailedekilerdir, amcaoğlu kardeş hatta baba bile olabilir. buradan konu zaten töre cinayetine giriyor. namus meselesinin de kökeni ailedeki erkeklerin kıza tecavüz etmiş olma ihtimalinin suçluluk psikolijisi. yani toplum diyor ki kıza tecavüz ederseniz bu ortaya çıkar ilan edilir onu öldürmek zorunda kalırsınız. bu da dizginliyor tabi oldukça.

    bunun dışında kalan durumlarda yani normal severek ilişki kuran, lise ya da üniversite egitimi alan, birey olma yolunda ilerleyen ve cinsel anlamda aktif dönemlerinde evlenmek yerine kişisel gelişimle uğraşan günümüz insanı için pek bir önemi yoktur. çünkü toplum bu kişilerin eve kapatılıp tecavüz edildiğini düşünmez. aileler de suçluluk duymaz.
    abi
  9. evet desem iki yüzlü olurum hayır desem içim içimi yer öyle bir durum.
  10. bize, evlendiği/evleneceği kadınların blowjoba zorlanmış olmasını sorun etmeyen, meme ucunun ısırılmasını umursamayan, cumshot'a maruz kalmasını hoş gören youserların varlığını göstermiş olan başlık.

    edit: o dudakları nasıl öpeceksiniz, ay midem kalktı bak yazarken bile