1. çıkma teklifi nedir? kafeye gidelim gibi bir şey mi? yoksa sevgilim olur musun mu demek istiyoruz? her ne demek istiyorsak diyoruzz. bunun cinsiyetle alakası yok çünkü. eğer karşımızdaki erkek "ay kız kendi geldi teklif etti, ucuz kızzz!!" diyorsa zaten paçayı erkenden kurtardık diye seviniyoruz..sevdamıza karşılık bulduysa ne âlâ, bulmadıysa da bu gemi maldivlerde denizin çok güzel olduğunu biliyor. pupa yelken!!
  2. bunun cinsiyetle bağlantısı olduğunu düşünmüyorum..her iki tarafta içinden geçeni ilk önce söyleyebilir,hatta ilk önce bana teklif eden bir kadın benim gururumun okşanmasına sebep olur duruma göre benim açımdan bir artı bile olabilir.
  3. kabul etmek için çıldırıyor olup ucuz adam olmamak için biraz geç cevap verilen tekliftir.
    eğer sevmiyorda sevebilirim diyorsanız ayrıca bu teklifi kabul etmemenizi öneririm karşınızdakini üzmekle kalmıyor kendinizi de üzebiliyorsunuz. ayrıca bu kadın bunları bile bile size gelmiştir, el üzerinde tutulacak kadındır
  4. halk arasında "(bkz: yollu) " diye tabir edilir.
  5. bana hala saçma gelen bir tabir ne çıkıyoruz merdiven mi? biraz daha yaratıcı olmamız gerekiyor.
  6. "çık git, bir daha gelme bu eve!" diyen kadının da girip girmediğini merak ettiğim sınıf. sonuçta emir kipi de olsa bir teklif var, teklif edilen eylem de çıkma eylemi.
  7. 21.yüzyil kuşağiyiz normal ama asirlardan gelen bir kadin erkek konumlandirmasina bakarsan normal değil gibi duruyor.
  8. günümüzde bu kadar açık bir kadın bulabilmek kolay değildir. ve söyleninen gibi 'çıkma' olayı yerini ilişki yaşamak olarak kendini güncellemiştir.

    düzgün iki tane ilişkim olmuştu, çıkma teklifi dediğimiz şeyi ben yapmıştım ama şöyle bir durum var,

    kızlar size direk olarak bunu söylemez ama hali tavırlarıyla sizi etkilemeyi başarabilyorsa zaten siz kendinizi ona 'çıkma teklifi' ederken buluyorsunuz.

    benim başıma bu şekilde geldi, sonu güzel bitmedive çok üzüldüğüm zamanlar fazlasıyla oldu ama en güzel ilişkimi bu şekilde yaşadım diyebilirim.

    velasıl bunu direk söylebilecek kız pek olmayabilir ama mutlaka onu hissettirir size..
  9. bendim bu bi zamanlar...

    orta 1. sınıftaydım, mehmet'i çok seviyordum, okulun en havalı çocuğuydu, diğer bütün kızlar gibi bende ona aşıktım.

    o beni sevmiyordu, farkımda bile değildi, çünkü bende güzelliğimi keşfetmemiştim henüz!

    bir gün, akşam evde kimseler yokken, uzunca bir mektup yazdım ona! anlattım aşkımı sayfalarca! benim çık lütfen de yazdım en sonuna!

    çıkmadı pislik, dalga geçti üstelik!

    lisede de aynı sınıftaydık, o okulun en favori genciyse bende en favori kızıydım artık! güzelliğimin farkındaydım ve beğenilmek için kendime bakıyor, dikkat ediyordum!

    bir gün mehmet bana küçük bir not gönderdi... "herkes bana ben sana hasta" yazıyordu kağıtta!

    vakit intikam vaktiydi, acımadım, "kamyoncu seviyesinde bir yakışıklıyla çıkmak ha! şaka yapıyor olmalısın! yazdm gönderdim!

    don't fuck with me bebeyim! ahahah!
  10. kadın gibi kadın. egosu olmayan kadın. helal olsun.