1. youreads'deki pkklıları gece yarısı yine hüzğne boğmuş olan şehir. biz cizre'de devlete karşı iç savaş yürütüyoruz demek kadar kolay değil özerklik ilan etmek. adamın bir tarafından kan alırlar, öyle bir alırlar ki konuşmaya mecali kalmaz adamın. tükürükle türk boğanlar bakmışsın sevgi kelebeğine dönüşmüş ağlayıp zırlıyor.

    artık pkklılara pabuç bırakmamak için 24 saat mesai yapmak lazım belli oldu. gece vakti beni uyaran abi de sağolsun.
  2. hakkında yayılan fotoğrafların çoğunun dezenformasyon olduğu şehir, lakin gerçekse de özerklik ilan edilen bir yerde devlet yapılması gerekeni yapıyordur.
    cakal
  3. dünyaya düşmesi gereken d sınıfı bir meteor için en doğru koordinatta bulunan ilçe.
  4. vergisini verdiğim askerin ve polisin vergisini verdiğim kurşunu sıktığı ilçe. özerklil eilan etmek isteyen klavyeciler dağa çıkabilir.
  5. cluster(misket) ve napalm(termobarik) bombaları yardımı ile tamamen ortadan kaldırılması gereken yer. gereksiz aşırı solcu , kürtçü , pkklı ajitasyonları yiyecek kadar avel değiliz. canlarım benim ya. eli silah tutsa da onlara göre sivil tabii , kıyamam.
  6. ölümler bir ay önce tükürükle adam boğanları rahatsız etmiştir. ağlayacaksanız oynamayalım gençler. biz vurunca foşik, siz vurunca barış güvercini. bu pkklılar kendilerini bir şey zannedeli çok oluyor. 93ten beri gelen hükümetler dramatik önlemler alıp kafalarını ezmedi diye gaza gelmişler.

    bir de medya beyin yıkıyormuş. adam alman pkk kanalında çıktı, bakın, pkk ve ypgden yardım istedi. bu örgütler teröristtir bilmiyorsanız söyleyeyim. elinde de 150-200 genç varmış direbeceklermiş. ahahahhaha.
  7. 40 yıldır türkiye devleti doğru kararları alamadığı için bu sorun devam ediyormuş. çözülemezmiş. ahahahhaha. abd kaç yıldır kızılderililerle savaşmıyor sebebi nedir acaba?