1. tavla oynamayı çok sevdiğini düşündüğüm kişilik. ama hayallerini bilardo oynayabilmek süslüyor olsa gerek. umarım birgün tavlayı bırakıp bilardo oynayabilir.
  2. youreads' in 31 numaralı üyesi.

    değişti mi bimiyorum.ancak kendisi hakkında yapılan yorumları favorilemenin zekilik göstergesi olduğu düşüncesinin devam ettiğini düşünüyorum.
  3. vay be nereden nereye.

    eskiler bilir. bu şahıs youreads' te tek badim dediği meercm ile kadın düşmanlığının bayrağını taşırdı. şimdi ise (bkz: #149653) yorumunda yakılarak katledilen trans bireye kardeşim deme aşamasına gelmiş. belki bu davranışı takdiri hakedebilir, geçmişini bilmeyen arkadaşlar alkışlayabilir. amma lakin ki bu şahıs masturbasyon yaparken kuş tutsa dahi gerçek kimliğini gizleyemeyecek

    tanım: eskilerin kadın düşmanı, yenilerin aydınlanmış bünyesi, tüm zamanların ise otuzikincisi.

    edit: ayrıca pisliklerini yorumlarını silerek temizliyebileceğini düşünen otuzikinci.

    edit 2: anlatılmak istenen zaten şahsın bilinçaltının vehametidir.
  4. lale soğanlarının dikimleri türüne göre değişmekle birlikte genellikle ekim-kasım aylarında yapılıyormuş. youreads peyzaj çalışmaları kapsamında tam zamanında lale dikimine başlamış. tebrikler youreads tebrikler moderasyon.

    tanım: en sevdiği çiçek lale olan, 26.10.2016 tarihine kadar yasaklanan lale. aynı türden bir diğer lale için ayrıca (bkz: badboy)
  5. "sivil hayatta tanıştım, sandığınız gibi biri değil, çok düzgün çocuk"cuların sarıp sarmalamaya devam etmeleri gereken lale. bu lale sevicilerin "adam lale, hemde böyle insan uzvuyla özdeşleşeninden" demelerini zaten beklemiyorum. çünkü böyle yazarlarsa kural bilmem kaça takılırlar.
  6. matematik alanındaki tek uzmanlığı 31'in karekökünü alabilmek olan lale^:31 kasıma kadar kesin lale^